Yardım Yurtdışı ürün aldım olası masraflarım ne olabilir?

Kastimon

80+
Reaksiyon skoru
1
Alibaba üzetinden indirimlerle ve kargo ücretiyle beraber 19.46$ karşılığında LDON MİDE 68 isimli klavyeyi söyledim ve bu gün yola çıktı. Ürünü almak için ne kadar gümrük vergisi ödeyeceğim, kime ödeyeceğim ve ne kadar süre içinde ödemem lazım bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?

Albibabada alırken ödeniyordu vergiler
"When the goods arrive at the destination place, you need to unload the goods and do the import customs clearance, and pay the import duty as well as any other destination port fees." ibaresi var sipariş detaylarımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1500e falan patlar bence her şey dahil
neye göre hesap yaptınız hocam?

"When the goods arrive at the destination place, you need to unload the goods and do the import customs clearance, and pay the import duty as well as any other destination port fees." ibaresi var sipariş detaylarımda

Alibaba hiçbir vergi ve liman ücretini ödemez, o yüzden öyle bi bilgilendirme yazıyor ve o yüzden o kadar ucuz zaten. Alibaba toptandır aliexpress perakende ve biyersel olarak vergi dahil ödeme yapıp alabilirsin. İptal et o siparişi aliexpres veya temu gibi bireysel yerlerden al. Ara toplam kısmını oku.
Ekran görüntüsü 2025-11-21 165540.webp

İlginçmiş daha önce alım yaptığımda peşin ödemiştim bayağıdır alışveriş yapmıyorum değişmiş olabilir ama şimdi şansa bir şey almayı denedim yine vergiyi otomatik ekledi.
Ptt ile geliyorsa ürünü alırken elden alıyorlardı.%60 vergi

İlginçmiş daha önce alım yaptığımda peşin ödemiştim bayağıdır alışveriş yapmıyorum değişmiş olabilir ama şimdi şansa bir şey almayı denedim yine vergiyi otomatik ekledi.
Ptt ile geliyorsa ürünü alırken elden alıyorlardı.%60 vergi
Pardon aliexpress olarak okudum

Alibaba hiçbir vergi ve liman ücretini ödemez, o yüzden öyle bi bilgilendirme yazıyor ve o yüzden o kadar ucuz zaten. Alibaba toptandır aliexpress perakende ve biyersel olarak vergi dahil ödeme yapıp alabilirsin. İptal et o siparişi aliexpres veya temu gibi bireysel yerlerden al. Ara toplam kısmını oku. Alıntıyı görüntüle
tahminen ne kadarlık bir ek ödeme daha çıkabilir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,520
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri