🔥İndirim 💥 AtomZone İndirimi Thermalright Aqua Elite 240 White ARGB 1999 TL 💥

valla benım kasa falan hersey sıyah anakartı byeaz aldım on numarada oldu :D kasmaya gerek yok ya hayat senın canının ıstedıgı gıbı yasa
Valla hocam bu ay baya açıldık Bi 10k lık oldum kafadan dün de 10k hastaneye verdim ahsjahss şimdi bu sıvı soğutmayı almak istiyorum ama kasayı da değiştiririm muhtemelen kasa zaten eski dandik rampage kasalardan. E şimdi kasayı da değiştirsek parçaları sök tak yapacağım hazır format da atsam diye düşünüyorum ama Ssd 500 GB yani bir tane de Ssd alayım diyorum. Ssd kasa sıvı soğutma da 10k tutar hatta geçer heralde. Bu böyle böyle büyüyor 😂. Nakiti direkt harcayamıyorum şu an taşınma durumum var diye bu site de peşin fiyatına taksit yokmuş az önce baktım. Kafam çok karıştı valla

Valla hocam bu ay baya açıldık Bi 10k lık oldum kafadan dün de 10k hastaneye verdim ahsjahss şimdi bu sıvı soğutmayı almak istiyorum ama kasayı da değiştiririm muhtemelen kasa zaten eski dandik rampage kasalardan. E şimdi kasayı da değiştirsek parçaları sök tak yapacağım hazır format da atsam diye düşünüyorum ama Ssd 500 GB yani bir tane de Ssd alayım diyorum. Ssd kasa sıvı soğutma da 10k tutar hatta geçer heralde. Bu böyle böyle büyüyor 😂. Nakiti direkt harcayamıyorum şu an taşınma durumum var diye bu site de peşin fiyatına taksit yokmuş az önce baktım. Kafam çok karıştı valla
valla oyleyse bosver o zaman hocam . ben zamanında kasa alcak param yoktu masanın rafına kurmustum sıstemı :D arada ekran kartına tekme atıyordum . şükürler olsun bu zamanki hallerimize

hakguş abim havitten atoma hoplamış guş misali hop orda hop burda bilemedim yani :PeepoLeave: almadan önce yorumlarına bakın kesinlkle
haqqus yarın atıcakmış video instadan sordum ürünü incelemiş pc hocası da paylaşmıştı bende aldım güzel ürün bence

valla oyleyse bosver o zaman hocam . ben zamanında kasa alcak param yoktu masanın rafına kurmustum sıstemı :D arada ekran kartına tekme atıyordum . şükürler olsun bu zamanki hallerimize
Aynen öyle. Neyse 5600 ü çok şımartmaya gerek yok o zaman 😂 alacak arkadaşlara hayırlı olsun. Zaten x123 kullanıyorum sırf görüntüsü için alacaktım da yeni sisteme geçerken bakayım en iyisi

üründe değil sıkıntı satıcıda zaten forumda konuları olacaktı herhalde
ben bi problem yaşamadım alışverişimde atom bilişimin sektördeki damgasını çok iyi biliyorum ama aldım gitti sorunsuz bi şekilde elime ulaştı forumdaki abartı önyargıyı anlamıyorum

AtomZone yine başlamış indirimlere göz atabilirsiniz.

Basalt kasa, Digital soğutucu, Thermalright Sıvı, Blitz Ultimate ve M3 Mouse fiyatları çok iyi.

Hocam size bir şey sormam lazım ama PM atamıyorum:(
Ayrıca 2k iyi fiyat sıvı soğutma

Aynen öyle. Neyse 5600 ü çok şımartmaya gerek yok o zaman 😂 alacak arkadaşlara hayırlı olsun. Zaten x123 kullanıyorum sırf görüntüsü için alacaktım da yeni sisteme geçerken bakayım en iyisi
valla bended 5600 vardı 2bucuk sene önce ıd coolıng frostflow x240 almıstım sana soyle soylıyeyım 2 sene boyunca 5600 den alacagım verımı o sogutma sayesınde %20 fazlasını almısımdır rahat. üzerine suan 9700x ile kullanıyorum suan stock da 58 dereceyı gecırtmıyor sogutucu ıslemcıye . hafıf gıdıkladım 130w cekıyor mesela 130w cekerkende ıslemcı 80 derece falan yük altında . sogutmayı alıcaksanız gercekten bir kere almanızı önerırım

hakguş abim havitten atoma hoplamış guş misali hop orda hop burda bilemedim yani :PeepoLeave: almadan önce yorumlarına bakın kesinlkle
ne dedi bilmiyorum ama ben daha buradan bir şey almam önermemde.

Arkadaşlar 5070 ti 7800x3d kurmayı düşünüyorum sogututmaya bu Alınır mı?
Bide bu site guvenilirmi hiç duymadım daha once

Hocam size bir şey sormam lazım ama PM atamıyorum:(
Ayrıca 2k iyi fiyat sıvı soğutma
yazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne dedi bilmiyorum ama ben daha buradan bir şey almam önermemde.
nasıl kötü deneym yaşadın hocam

Arkadaşlar 5070 ti 7800x3d kurmayı düşünüyorum sogututmaya bu Alınır mı?
Bide bu site guvenilirmi hiç duymadım daha once
atom bilişim baya eski ama trendyolpc satmasıyla bilinen bi firma ben alışverişimde sorun yaşamadım

yazdım

nasıl kötü deneym yaşadın hocam

atom bilişim baya eski ama trendyolpc satmasıyla bilinen bi firma ben alışverişimde sorun yaşamadım
750wlı bir siyah kasa siparişi verdim kafalarına göre siparişi değiştirdiler aradım yazdım mail attım cevap vermeden başka bir model psu suz kasa gönderdiler

Geri