20.000₺ beyaz ekran kartı önerisi.

gameline carisma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam durmadan siyah ekran yiyorum yemezsem ekran donuyor ve ekran kartından kaynaklandığından kesinlikle eminim ddu ile sürücüyü sildim 1 ay öncenin sürücüsünü kurdum bu durum azaldı baya ama hala ara ara yapıyor nerden emin olduğuma gelirsek siyah ekrandan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ve amd nin siyah ekran hata raporu çıkıyor ekrana sorunu bildir diyor ben her seferinde bildiriyorum ama bir işe yaramıyor.
9060 xt de mi yaşıyorsun bu sorunu?

9060 xt de mi yaşıyorsun bu sorunu?
hayır 6750xt de yaşıyorum ama sürücü aynı sürücü olduğu için amd kesinlikle almak istemiyorum kart bir de rog serisi 60 dereceyi hiçbir şekilde geçmiyor ama dediğim gibi bu şekilde durmadan çökme yaşatıyor.

gameline carisma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam durmadan siyah ekran yiyorum yemezsem ekran donuyor ve ekran kartından kaynaklandığından kesinlikle eminim ddu ile sürücüyü sildim 1 ay öncenin sürücüsünü kurdum bu durum azaldı baya ama hala ara ara yapıyor nerden emin olduğuma gelirsek siyah ekrandan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ve amd nin siyah ekran hata raporu çıkıyor ekrana sorunu bildir diyor ben her seferinde bildiriyorum ama bir işe yaramıyor.
uygulamadan güncelleme geldiğinde otomatik olarak yap işaretini kaldırıyorsun patlak bir driver gelirse eğer sorun yaşamayasın diye o dediğin sorunları ben 90 serisinde görmedim yaşayanlar illaki vardır

uygulamadan güncelleme geldiğinde otomatik olarak yap işaretini kaldırıyorsun patlak bir driver gelirse eğer sorun yaşamayasın diye o dediğin sorunları ben 90 serisinde görmedim yaşayanlar illaki vardır
yaptım hocam şu an eylül ayının sürümü mevcut yine de ne zaman yapacağı belli olmuyor bazen oyundayken alt tab yapıyorum yapıyor bazen durduk yere

yaptım hocam şu an eylül ayının sürümü mevcut yine de ne zaman yapacağı belli olmuyor bazen oyundayken alt tab yapıyorum yapıyor bazen durduk yere
her oyunda mı yapıyor siyah ekran problemini

5060ti 16G alabilirsin gibi gözüküyor INNO3D KARTLAR VAR 25K YA KADAR AMA Bİ BAKMAN gerekiyor

Arkadaşlar şöyle bir sistem topladım beyaz ekran kartına geçmek istiyorum genel olarak LoL oynuyorum yılda 1-2 farklı oyun oynarım öyle söyleyeyim çift monitör var yan 1080p ana monitörüm 1440p bütçemi arttırabilirim beyaz nvidia kart önerilerinizi bekliyorum.
9060xt 16gb bulabilirsin
5060ti 16gb beyaz zor bulursun
2k monitöre yakışanı en az 5070tir bu arada
60 60ti serisi zaten uzun ömürlü olmuyor

öyle ama arkadaş 20k demiş ya 5k arttırmak belki sıkıntı yaratmaz ama 10k fazla gelebilir diye önermemiştim 5070 mantıklı bu arada benimde aklımda var idi ama karta taksit 6 taksit ile 5070 alınır

hayır 6750xt de yaşıyorum ama sürücü aynı sürücü olduğu için amd kesinlikle almak istemiyorum kart bir de rog serisi 60 dereceyi hiçbir şekilde geçmiyor ama dediğim gibi bu şekilde durmadan çökme yaşatıyor.
Kullandığın güç kaynağı markası modeli nedir? Aynı kart bende sorunsuzdu çünkü, a tier psu ile kullandım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri