Microsoft CMD etkinleştirme yöntemini iptal etti ❗❗❗

Piyasa cidden çok garip... KMS kullanan var ucuz lisans alan var orijinal kullanan var. Hatta etkinleştir yazısını kullanan bile var...

istese tamamen engeller bence
Zamanında korsan w7 leri bile orjinal yaptı.
Bireyselde fazla beklenti yok,
Reklam, kullanıcı deneyim, magaza vs den bireyselde fazla sıkmıyor.
Bireyselde kullanıcılar ztn kurumsalda da kullanıcı oluyor, boylece pazar hakimiyeti genişliyor..
Kurumdalda ztn windows ve office ten yılda milyarlarca usd kazanıyor…

Ya o bu değilde Harbi şimdi baktım Windows Home 5.900TL Windows 11 Pro 8.400TL Olmuş Hangi Enayi bu oaraları veriyor ya Windows 11 Pro fiyatına kasaya/Sistemine yapabileceğin özelleştirmeleri veya eklemeleri bir düşünsenize 🤔
Ticari amaçla kullanılan bütün Bilgisayarlarda Orjinal Lisans olmak zorunda Türkiyede çok ağır yaptırımları mevcut Eğer oltaya takılırsan geçmiş olsun Microsoft tarafından lisans bedelinin 3 katı olarak ceza kesiliyor her 1 pc için Devlet tarafından ise Bu maddede bizim için geçerli Hak sahibinin izni olmaksızın bir eseri (yazılımı) çoğaltan, yayan veya kamuya ileten kişi hakkında 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasına hükmolunabilir. Ticari amaçla işlenmesi durumunda ceza daha da artabilir.

Ticari amaçla kullanılan bütün Bilgisayarlarda Orjinal Lisans olmak zorunda Türkiyede çok ağır yaptırımları mevcut Eğer oltaya takılırsan geçmiş olsun Microsoft tarafından lisans bedelinin 3 katı olarak ceza kesiliyor her 1 pc için Devlet tarafından ise Bu maddede bizim için geçerli Hak sahibinin izni olmaksızın bir eseri (yazılımı) çoğaltan, yayan veya kamuya ileten kişi hakkında 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasına hükmolunabilir. Ticari amaçla işlenmesi durumunda ceza daha da artabilir.
ben bir çok bilgisayarda windowsu etkinleştir yazısıyla karşılaştım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasa cidden çok garip... KMS kullanan var ucuz lisans alan var orijinal kullanan var. Hatta etkinleştir yazısını kullanan bile var...
ben iki yıl öyle kullandım sonra massgrave kullandım

Kurumsal ve ticari kullanımda haklısınız.
Ama bireyselde bu yok.
zannedersem 2010/11 yıllarında bireysel bir kullanıcıyı Microsoft usa da mahkemeye vermişti.
Mahkeme Microsoft u haksız buldu.
Sebebi: “kamusal alanda, ticari kazanç saglamak için piyasaya surulen ürünlerin guvenliğinden, piyasaya süren sorumludur”
Bende ort 15/20 yıla yakın ofis ve windows u free olarak kullanıyorum.
Şuan bile pc de sl, home, pro, office 21/19 proplus etkin..
Key satışı Microsoft veya partnerler haricinde yasak ama ucuz key satanlar;
Ya merdiven altı firma veya kuzey kıbrıs gibi tanınmayan bolgelerde faaliyet gosterir…
Free keyler de ozellikle vietnam ve çin forumlarında paylasılır..

Kurumsal ve ticari kullanımda haklısınız.
Ama bireyselde bu yok.
zannedersem 2010/11 yıllarında bireysel bir kullanıcıyı Microsoft usa da mahkemeye vermişti.
Mahkeme Microsoft u haksız buldu.
Sebebi: “kamusal alanda, ticari kazanç saglamak için piyasaya surulen ürünlerin guvenliğinden, piyasaya süren sorumludur”
Bende ort 15/20 yıla yakın ofis ve windows u free olarak kullanıyorum.
Şuan bile pc de sl, home, pro, office 21/19 proplus etkin..
Key satışı Microsoft veya partnerler haricinde yasak ama ucuz key satanlar;
Ya merdiven altı firma veya kuzey kıbrıs gibi tanınmayan bolgelerde faaliyet gosterir…
Free keyler de ozellikle vietnam ve çin forumlarında paylasılır..
Kurumsal tarafı evet öyle Bireysel tarafında ise biraz unuttuğumuz bir şey var Hakka giriyoruz gibi bir meselede var vicdanen rahat hissetmiyorum şahsi fikrim tamamen kendi hissetiklerim Tabi gücümüz yok orjinal almaya bende öyle kullanıyorum ancak Vicdanen hiç rahat değilim sanki hırsızlık yapmışız gibi hissediyorum inşallah doğru düşünmüyorumdur diye hep kendimi avutmaya çalışıyorum Şirketimde format atarken bile Lisanslama yapmıyorum deneme sürümü şeklinde teslim ediyorum. Ama günün sonunda şahsi bilgisayarımda Crackli windows kullanıyorum bu manevi olarak rahatsız ediyor Başka rahatsız olan varmı acaba

Kurumsal tarafı evet öyle Bireysel tarafında ise biraz unuttuğumuz bir şey var Hakka giriyoruz gibi bir meselede var vicdanen rahat hissetmiyorum şahsi fikrim tamamen kendi hissetiklerim Tabi gücümüz yok orjinal almaya bende öyle kullanıyorum ancak Vicdanen hiç rahat değilim sanki hırsızlık yapmışız gibi hissediyorum inşallah doğru düşünmüyorumdur diye hep kendimi avutmaya çalışıyorum Şirketimde format atarken bile Lisanslama yapmıyorum deneme sürümü şeklinde teslim ediyorum. Ama günün sonunda şahsi bilgisayarımda Crackli windows kullanıyorum bu manevi olarak rahatsız ediyor Başka rahatsız olan varmı acaba
Haklı oldugun yonler var hocam, ama bunu bizden fazlasıyla çıkartıyordur.
Telemetry, tuketici deneyimi, reklamlar, magaza ile vs…
Ben mumkunce modlayarak kullanmaya çalışıyorum..
Zaten konum vardı bununla ilgili…
Windows u artık etkinleştirmeme degil etkinleştirme yonunde yon çiziyor Microsoft.
Bunu kapatmak Microsoft ın elinde ztn.
Hwid i kendileri sızdırdı piyasaya..
KORSAN W7 LERİ BİLE KENDİ ORJİNAL YAPTI…(bu bile free kullanmaya yeter sebep benim için)..
Geniş olarak bakarsak (sadece bizim için) millet olarak bizden katlamasıyla çıkartıyor vs..
F35 olayı, lng ile pahalı dgaz, düşen boing max serileri bize kilitleme vs vs vs..
Uzar gider işte..
İnsanın kendi kişisel tercihine baglı biraz da.
İsteyen key vs ile, isteyen hwid, isteyen demo kullanır…
Ben isteyen olursa elimde varsa vermeye çalışıyorum..
Forumda belki 500 ü geçmiştir heralde(fazladır,muhtemelem)..

Geri