Raijintek Cratos ATX 3.1 850W Alınır mı?

Ne demek, kasa aldın mı?
Evet hocam Thermaltake View380XL modelini aldım. Bunla alakalı yorumunuz olursa onuda seve seve dinlerim :)

Eksi olarak bazı insanlarda sistem boştayken fan 1 2 saniyeliğine açılıp kapanabiliyor. Bunun dışında eksisi yok. Resmi distrübütörü teknobiyotik lakin sorun yaşayanları duymuştum.
1200W olanı bile aynı şeyi yapıyor bazen korkuyorum :D

Bunu bilmiyom valla :D Ama nzxt h6 flowa acayip benziyo. Ben almadıysan kasa önerim diye sormuştum, yeni kasa aldım acayip beğendim.
Hocam inanın bende aşırı bilgiye sahip değilim. Aldığım sıvı soğutma + 3 lü fanı falan hep thermaltake alınca kasayıda bu marka alıyım belli bi ekosistem olsun istedim. Aslında kapak fotoğrafındaki cihazın resmen birebir aynısı olucak. Görüntü anlamıyla gayet güzel ama hava performansı nasıl olucak inanın bende bilmiyorum

1763892831262.webp

Alınır orta şeker psu.

Hocam inanın bende aşırı bilgiye sahip değilim. Aldığım sıvı soğutma + 3 lü fanı falan hep thermaltake alınca kasayıda bu marka alıyım belli bi ekosistem olsun istedim. Aslında kapak fotoğrafındaki cihazın resmen birebir aynısı olucak. Görüntü anlamıyla gayet güzel ama hava performansı nasıl olucak inanın bende bilmiyorum

Alıntıyı görüntüle
Ben çok araştırdım bu tip kasaları, bunların soğutma performansı baya iyi. Anakartında yeterli port var değil mi bunları bağlamak için ?

evet istemediğin kadar var afasf asd :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok güzel dizmişsin sistem hayırlı olsun bitince resmini atar mısın :D
olur hocam seve seve, zaten rgb bağlantı kısmında anlamadığım yerler olucak onun içinde ayrı konu açmam gerekir diye düşünüyorum. Çok uzmanı değilim maalesef ki :) Parçaları amerikadan satın aldım. Resmen yarı yarıya gelmiş oldu. G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30 rami 200 dolara aldım, ramlere gelen son zamlardan sonra tr de 30k olmuş fiyatı. Aşırı ilginç

olur hocam seve seve, zaten rgb bağlantı kısmında anlamadığım yerler olucak onun içinde ayrı konu açmam gerekir diye düşünüyorum. Çok uzmanı değilim maalesef ki :) Parçaları amerikadan satın aldım. Resmen yarı yarıya gelmiş oldu. G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30 rami 200 dolara aldım, ramlere gelen son zamlardan sonra tr de 30k olmuş fiyatı. Aşırı ilginç
Vay be.. Son zamanlarda duyduğum en iyi fiyat... Basit ya o işler hiç kafanda büyütme 2 saatte çiçek gibi toplarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,179
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri