7500F & Thermalright Assassin King 85 Derece

ferais

80+
Reaksiyon skoru
5
7500F ve Thermalright Assassing King ile işlemcim hemen hemen her oyunda ortalama 80, oyuna göre 85 dereceye çıkıyor. Sistemi yeni aldım Abdullah'ın paylaştığı 5070'li Gamegaraj kasa. Termal macun olarak soğutucunun içinden çıkanı sürdüm sanırım Thermalright Tf4. Tam oturtamadım mı acaba diye kontrol ettim ama montajını düzgün yaptığımı düşünüyorum. Sizce sıcaklık değerleri normal mi? Yoksa müdahale etmeli miyim?

Ekler

• New Bitmap image.webp
    New Bitmap image.webp
    310.8 KB · Hit: 77
Bende game garaj hazır sistem aldım 5070 ve 7500f li sıvı soğutma ile kullanıyorum bf6 ve pubg de 72 73 derecelerde geziyor mx6 termal macun sürdüm bişey değişmedi montaj da bi sıkıntı yok niye böyle anlamadım
Yapısı gereği ısınıyo co -30 ver düzelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

termal macunu çok sıkttysan iyi soğutmuyor olabilir.
Alakası yok ısınması normal 70 olması bile bf6da co verince düşer 60a

Yapısı gereği ısınıyo co -30 ver düzelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Co dediğiniz kısım tam olarak neresi oluyor hocam tam ismini yazabilirmisiniz

7500F ve Thermalright Assassing King ile işlemcim hemen hemen her oyunda ortalama 80, oyuna göre 85 dereceye çıkıyor. Sistemi yeni aldım Abdullah'ın paylaştığı 5070'li Gamegaraj kasa. Termal macun olarak soğutucunun içinden çıkanı sürdüm sanırım Thermalright Tf4. Tam oturtamadım mı acaba diye kontrol ettim ama montajını düzgün yaptığımı düşünüyorum. Sizce sıcaklık değerleri normal mi? Yoksa müdahale etmeli miyim?
Thermalright Assassin king 120 SE 5 borulu model ise mx-6 macun ile r7 7800x3d ile aldığım(güç modu sürekli yüksek performans) boşta 38-44 oyunda 55-65 ve tam yükte en yüksek sıcaklık 72 idi montajda yada macunun kalitesinde(sahte-bozulmuş) sorun olabilir. İade edebiliyorsan artic duo 36 öneririrm cs2 2k yüksek ayarlarda 63 1080p yüksekte 66 derecede tutuyor işlemciyi boşta ise 20-28 derece

Son düzenleme:
Co dediğiniz kısım tam olarak neresi oluyor hocam tam ismini yazabilirmisiniz
overclock menüsünde curve optimizer var
PBO advanced yapıp
PBO limitini Motherboard yapın
+200 MHZ verin
Curve Optimizer'a girip all core seçin negative seçin -30 verin.

Hocam -30 verince kullanım çok artıyor ve oyun açıkken yandan Chrome falan donma yapıyor. 15e çekince de ısı yine 80e çıkıyor. Bir de bu 5070li game garaj hazır sistemde gelen kasanın öndeki toz filtresi hava akışını çok kesiyor. Kasanın ön kapağını çıkarınca direkt 10 derece fark ediyor bilginiz olsun alan arkadaşlar. Kasa xpg lander 500

Hocam -30 verince kullanım çok artıyor ve oyun açıkken yandan Chrome falan donma yapıyor. 15e çekince de ısı yine 80e çıkıyor. Bir de bu 5070li game garaj hazır sistemde gelen kasanın öndeki toz filtresi hava akışını çok kesiyor. Kasanın ön kapağını çıkarınca direkt 10 derece fark ediyor bilginiz olsun alan arkadaşlar. Kasa xpg lander 500
İmzamdaki sistemde -30 ve -150 mhz vererek kullanıyorum -25 -20 değerlerini denedin mi hiç? -20 verip mhzi -150 verip tekrar dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,110
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri