Tlou part 1 PC Saçlar,sakallar bulanık pikselli gözüküyor

raivis

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar arkadaşlar, Tlou part 1 rtx5060 8gb ve i313100f ile çoğu ayar yüksek bazı ayarlar ultra şekilde ve kenar yumuşatma Nvidia dlaa ile oynuyorum ve anlayamadigim bir şekilde karakterin saç ve sakalları çok bulanık pikselli gözüküyor oyunu 4k render yapınca az düzelme oluyor ama hala degismiyor film greni bulaniklilik vs. Hepsini kapadım ve fsr, Nvidia denetim masası gibi yerlerden tüm ayarları kurcaladım ancak düzelmiyor monitörum full HD 60 Hz ancak aynı monitörde Xbox series x ten rdr2 çok düzgün gözüküyor sorunu anlayamıyorum tlou videolarda çok güzel gözüküyor ancak bende saç, sakal ve genel açık dünyası bulanık pikselli gözüküyor kablo vs. Değiştirdim tüm forumları okudum ancak çözüm yok yardımcı olabilecek varmı.

Selamlar arkadaşlar, Tlou part 1 rtx5060 8gb ve i313100f ile çoğu ayar yüksek bazı ayarlar ultra şekilde ve kenar yumuşatma Nvidia dlaa ile oynuyorum ve anlayamadigim bir şekilde karakterin saç ve sakalları çok bulanık pikselli gözüküyor oyunu 4k render yapınca az düzelme oluyor ama hala degismiyor film greni bulaniklilik vs. Hepsini kapadım ve fsr, Nvidia denetim masası gibi yerlerden tüm ayarları kurcaladım ancak düzelmiyor monitörum full HD 60 Hz ancak aynı monitörde Xbox series x ten rdr2 çok düzgün gözüküyor sorunu anlayamıyorum tlou videolarda çok güzel gözüküyor ancak bende saç, sakal ve genel açık dünyası bulanık pikselli gözüküyor kablo vs. Değiştirdim tüm forumları okudum ancak çözüm yok yardımcı olabilecek varmı.
Bu islemci ekran karti uyumsuzlugu saka mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum ayarlarinin fotografini atar misin

Bu islemci ekran karti uyumsuzlugu saka mi ?

Dostum ayarlarinin fotografini atar misin
Hocam biliyorum işlemciyi ilerde yükseltirim ancak bahsettiğim sorunun sebebi işlemci olduğunu sanmıyorum 150 FPS lere kadar çıkıyor fg açınca

keskinlik ayarini kontrol et birde TAA kapalıysa aç
Keskinlik 15 olarak ayarlamistim ancak çok denedim artırdım düşürdüm garip yanı en ufak degisme göremiyorum tek değişim 4k render yapınca oldu ama o da gerçekten az bir değişim oldu birde TAA deneyeyim nerden açılır hocam

1763975600522.webp

Bununla karşılaştırdığınızda nasıl mesela ss atma şansınız var mı? FSR 4 AA kullanıyorum ben de. Karaktere yaklaşınca saçlarda hafif piksellenme olabiliyor o normal gibi.

Keskinlik 15 te film grain, bulaniklilik vs. Onlarıda kapatmıştım
35 e getir. Genel ayarlar ne durumda ultra da mi

Alıntıyı görüntüle
Bununla karşılaştırdığınızda nasıl mesela ss atma şansınız var mı? FSR 4 AA kullanıyorum ben de. Karaktere yaklaşınca hafif piksellenme olabiliyor o normal gibi.
Ss atsa ztn direk cozecegiz de foto atamior

35 e getir. Genel ayarlar ne durumda ultra da mi

Ss atsa ztn direk cozecegiz de foto atamior
Hocam birkaç saat sonra atabilirim fotoğrafı

Alıntıyı görüntüle
Bununla karşılaştırdığınızda nasıl mesela ss atma şansınız var mı? FSR 4 AA kullanıyorum ben de. Karaktere yaklaşınca saçlarda hafif piksellenme olabiliyor o normal gibi.
Hocam sizde normal düzeyde gibi ancak bende saçlarda pikseller daha belirgin ve sakallarda anlamadığım pikseller yanıp sönüyor sanki 720 p gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,506
Üyeler
185,114
Son üye
MTKrz
Geri