50cc motor önerisi ?

Myronn

80+
Reaksiyon skoru
20
Beni arızalarla uğraştırmayacak, sorunsuz kullanabileceğim bir motor arıyorum. Orijinalliğini bozmadan 50CC olarak kullanacağım. O yüzden ne kadar CC yükseltilebildiği önemli degil. Araba ehliyetim var, motor ehliyetiyle uğraşmak istemediğim için 50CC arıyorum. Sıfır alacağım. Bütçem 55K. Aklımda Bluebird 50 Pro var. Sizin de önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Ne kadar 50cc yeter de desen zamanla kesinlikle ya motoru değiştirip yükseltmek isteyeceksin ya da 50cc motoru 80-100cc değiştirmek isteyecen. İlk alırken herkes böyle bende 50c alırken böyleydim valla gitmiyor gitmediği için yükseltmek zorunda kalıyorsun. O yüzden yükseltilebilen model bak derim.

Ne kadar 50cc yeter de desen zamanla kesinlikle ya motoru değiştirip yükseltmek isteyeceksin ya da 50cc motoru 80-100cc değiştirmek isteyecen. İlk alırken herkes böyle bende 50c alırken böyleydim valla gitmiyor gitmediği için yükseltmek zorunda kalıyorsun. O yüzden yükseltilebilen model bak derim.
50cc üzerine yükseltince legallikten çıkmıyor mu ? Motor ehliyetim yok çünkü.

50cc üzerine yükseltince legallikten çıkmıyor mu ? Motor ehliyetim yok çünkü.
Çıkmıyor yine 50cc geçiyor ceza vs yemiyorsun. Birde kuba markası için 60k çok. 60k ya arora cappucino öneririm.
40k fiyatlarına da mondialın scooterları vardı.

Merhabalar hocam ruhsatta 50cc ama bloğu 125cc olan csn arrebol var ben alalı 3 4 ay oldu gayet memnunum ayriyeten arka çantasıda var şuan fiyatı 80 küsür 9 taksitli olarak faizsiz nakit fiyatıda 70 küsür

Çıkmıyor yine 50cc geçiyor ceza vs yemiyorsun. Birde kuba markası için 60k çok. 60k ya arora cappucino öneririm.
Arora capuccino bulunduğum şehirde 60kya yok hatta 70e bile yok o yüzden farklı seçenekler lazım malesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50 wing nasıldır sizce ? Bunuda önerenleri gördüm.

Arora capuccino bulunduğum şehirde 60kya yok hatta 70e bile yok o yüzden farklı seçenekler lazım malesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50 wing nasıldır sizce ? Bunuda önerenleri gördüm.
2024 haziranda 50 wing aldım 100c yükselttip kullanıyorum hala daha. 1 kere sorun yaşamadım ben kısa mesafe git gellerde kullanıyorum gayet iyi motor. 2 kişi için pek ideal değil ya da 30-40 dk dan fazla sürerseniz beliniz ağrımaya başlar.

2024 haziranda 50 wing aldım 100c yükselttip kullanıyorum hala daha. 1 kere sorun yaşamadım ben kısa mesafe git gellerde kullanıyorum gayet iyi motor. 2 kişi için pek ideal değil ya da 30-40 dk dan fazla sürerseniz beliniz ağrımaya başlar.
Hocam wing 50 ve wing 50i aynı motor mu ? Bazılarında i var bazılarında yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,198
Üyeler
185,237
Son üye
Barisonaldo
Geri