Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,312
Genelde çıkıyor tiktok insta gibi yerlerde reklamlariVar Dı biryerde instadamı ne denk gelmiştim araştırın sahibinden vardır
Genelde çıkıyor tiktok insta gibi yerlerde reklamlariVar Dı biryerde instadamı ne denk gelmiştim araştırın sahibinden vardır
hocam aldınızmı motor kendinizemondial sfc 50 alınır mı sence fiyatı da makul 110 125 135 cc diye seçtiriyorlarmış heralde bayiide çıkarırken yokuşta üzermi 2 kişi hemde bütçe de kalıyo üstüne modifiye yaparım mantıklı geldi bana
Hocam daha almadım ehliyet yeni geldi ama kuzende nmax 125 var bakalım onu almayı düşünüyorum oda satmayı düşünüyorduhocam aldınızmı motor kendinize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende sfc 50 var abim sıfır almıştı ben aldım ondan 1750 kmde 50 lik motor vardı üzerinde ben gittim sıfırdan komple motor koydum 20 bine almıştım ben motoru 32.500 tl para harcadım şuanda halanda harcamaya devam ediyorum koleksiyonluk amaçlı aldım motoru
anladım yani cup motor biraz eziyet he diyorsanki zevkine binicem cup alHocam daha almadım ehliyet yeni geldi ama kuzende nmax 125 var bakalım onu almayı düşünüyorum oda satmayı düşünüyordu