- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Bununla karşılaştırdığınızda nasıl mesela ss atma şansınız var mı? FSR 4 AA kullanıyorum ben de. Karaktere yaklaşınca saçlarda hafif piksellenme olabiliyor o normal gibi.
Ekler
Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Bununla karşılaştırdığınızda nasıl mesela ss atma şansınız var mı? FSR 4 AA kullanıyorum ben de. Karaktere yaklaşınca saçlarda hafif piksellenme olabiliyor o normal gibi.
Tamamdır hocam 2 saat sonra atabilirimBu telefon ile çekilmiş fotodan bir şey anlaşılmaz hocam oyun içinden ekran alıntısı aracı ile karakterin olduğu kısmı kırparak direkt buraya ctrl+v ile yapıştırırsanız daha iyi olur.
Dostum dlss ultra performns fln mi suanHocam birkaç saat sonra atabilirim fotoğrafı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizde normal düzeyde gibi ancak bende saçlarda pikseller daha belirgin ve sakallarda anlamadığım pikseller yanıp sönüyor sanki 720 p gibi
Dostum dlss ultra performns fln mi suan
Dlss kalite modu hocam fsr 3.1kaliteylede denedim ama durum hala aynı telefon ile çekilmiş resim attım ancak çok değişmiyor gerçekten böyle gözüküyorDostum dlss ultra performns fln mi suan
Tamam dostum eve gecince atin foto bakalimDlss kalite modu hocam fsr 3.1kaliteylede denedim ama durum hala aynı telefon ile çekilmiş resim attım ancak çok değişmiyor gerçekten böyle gözüküyor
Tamamdır hocam 3-4 foto atarım 4k ,1080p fln ayarlarida atarımTamam dostum eve gecince atin foto bakalim
Hocam internet olmadigi için sadece ayarları telefondan atabildim gelince oyun içi sakal saçların kötü durmasını atarımTamam dostum eve gecince atin foto bakalim
Dostum bu ekran kartiyla 8gb ise iltrada oynayamazsin oyunu grafiklarini biraz dusurHocam internet olmadigi için sadece ayarları telefondan atabildim gelince oyun içi sakal saçların kötü durmasını atarım
Düşürdüm ama yine bahsettiğim saç sakal piksel görünümü oluyor ayrıca 100-150 arası bir FPS alıyorum yineDostum bu ekran kartiyla 8gb ise iltrada oynayamazsin oyunu grafiklarini biraz dusur
Oyun orjinal miDüşürdüm ama yine bahsettiğim saç sakal piksel görünümü oluyor ayrıca 100-150 arası bir FPS alıyorum yine
Evet orjinalOyun orjinal mi