evans_xp
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Arkadaşım 10 dk önce alabildi denemekte fayda var ama umutlandırmak istememşaka gibi aw alamıyoruz
Arkadaşım 10 dk önce alabildi denemekte fayda var ama umutlandırmak istememşaka gibi aw alamıyoruz
Hocam aldigina şukret valla onune hangisi denk gelirse artik kabullenStrong M2-PRO V2 9cm Rainbow 2 Bakır Kule Tipi İşlemci Soğutucu bu soğutucuyla aldım sadece bunu değiştirdim iyi mi
Valla bende oyle bir sey bekliyorum amaSoğutucu değiştirip alın. Alasım var ama 9070 bekliyeceğim.
Kötü soğutucu değişirsin sistem gelince. 9cm yetersiz kalır.Strong M2-PRO V2 9cm Rainbow 2 Bakır Kule Tipi İşlemci Soğutucu bu soğutucuyla aldım sadece bunu değiştirdim iyi mi
valla öyle ya ssd yi falan bile güncelelyemedim o kadar heyecanlandımHocam aldigina şukret valla onune hangisi denk gelirse artik kabullen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla bende oyle bir sey bekliyorum ama
5070 i 25k dan satıp aynı fiyattan vatan pc den çekme işi de mantıklıHocam aldigina şukret valla onune hangisi denk gelirse artik kabullen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla bende oyle bir sey bekliyorum ama
baba marka ya diyip 5070 fiyatına 5060ti sistem dizenler üzülmesin ağlasın![]()
DA-FRIDAY / INTEL Core Ultra 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
DA-FRIDAY / INTEL Core Ultra 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
bedava
Alacaklara önerim;
Alıntıyı görüntüle
Fiyat farkına kesinlikle değer gibi duruyor ama oyun performansını detaylı inceledik şart değilmiş
Alıntıyı görüntüle
125 TL farka değer
Evet geliyor ara ara ben öyle alabildim4 defa adres yerinden dondurdu stok arada acılıyor sanırım ?
iptal eden oluyordur bleki deniyoruz da alamıyoruzEvet geliyor ara ara ben öyle alabildim