silentwarrior
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
neden hocam yanma sorunu oluyor diye mi , sizde de nitro varSapphire pulse modeline denk bir kart hocam. Bütçe müsaitse 3 güç girişli kartlara bakmanı öneririm.
neden hocam yanma sorunu oluyor diye mi , sizde de nitro varSapphire pulse modeline denk bir kart hocam. Bütçe müsaitse 3 güç girişli kartlara bakmanı öneririm.
Psu 750w gold varda Satıcı muammahocam ben hem bu modelin 2 girişli olması hem soğutmasının daha iyi olması hemde şekil olarak gözüme daha iyi hitap etmesinden dolayı alacam bütçe yetiyorsa kaçırma derim psu en az 750w olmalı bu arada
Bu tarz durumlarda https://www.hepsiburada.com/magaza/dey-elektronik?tab=profile bu sayfada yorumlara bakmak işe yarayabilir.aynısını ben yazacaktım hepsi üzerinden satıyor ama genede bilemiyorum kullanılmış ürün mü gelecek ne gelecek belli değil yani
Olay 30k olmasi değil hocam taksit imkanı incehesap 10 taksit vermiyor ya da en kötü peşin fiyatına 6incehesap geçen hafta 30 k ya indirdi. bu hafta da yapar belki
Hocam Düz Modellerden Ne Farkı Var Bide Swift Ne Oluyor Tam Olaraksonunda xfx bee swift olmasa iyiydi ama neyse bunada şükür
doğru, 11.11 indirimlerinde hepside beyaz 9070xt 30 k küsürdü. Takip etmek lazım.Olay 30k olmasi değil hocam taksit imkanı incehesap 10 taksit vermiyor ya da en kötü peşin fiyatına 6
Satici itopya ben ithalatçı garantili almıştım aldığım kişiye sordum da garanti durumunda yolla tamire yollayalım tamir olur gelir demişti penta indeks tarzı firmaysa zaten pek tamir olmuyor iade veya değişim yapıyorlar tamir yapan firma çok nadir ekran kartı hep iade alıyorlar genelde.@shaco27 hocam bir ara bu kartların garantisi yok deniliyor du biliyormusun
Yani hocam alınmaz mı diyorsun boyle firmalardanSatici itopya ben ithalatçı garantili almıştım aldığım kişiye sordum da garanti durumunda yolla tamire yollayalım tamir olur gelir demişti penta indeks tarzı firmaysa zaten pek tamir olmuyor iade veya değişim yapıyorlar tamir yapan firma çok nadir ekran kartı hep iade alıyorlar genelde.
Fiyat farkı yüksek olursa direk iade yaptırmaya çalışıyorlar![]()
Peşin param olsa evet güzeldi hocam ama olmayınca olmuyor yaniyani güzel fırsat olsada cuma günü 33,5k ya incehesapta gaming gecesinde nitro+ modeli satıldı bilemiyorum.