🔥İndirim Xfx swift 9070xt 32.299 10 taksit

bence hepsiburada satıcılı olanlardan alın, cw falan çıkar veya başka bir şey çıkar veya beğenmezsin o kadar rahat iade ettirmeyebilirler.

incehesap geçen hafta 30 k ya indirdi. bu hafta da yapar belki

TMT kartı b tier e koymuş bilmiyorum ne kadar doğru ama detaylı açıklama vs de yapmış ama hala satıcı olayı biraz düşündürüyor hepsi burada olsa düşünmezdim

Olay 30k olmasi değil hocam taksit imkanı incehesap 10 taksit vermiyor ya da en kötü peşin fiyatına 6
doğru, 11.11 indirimlerinde hepside beyaz 9070xt 30 k küsürdü. Takip etmek lazım.

@shaco27 hocam bir ara bu kartların garantisi yok deniliyor du biliyormusun
Satici itopya ben ithalatçı garantili almıştım aldığım kişiye sordum da garanti durumunda yolla tamire yollayalım tamir olur gelir demişti penta indeks tarzı firmaysa zaten pek tamir olmuyor iade veya değişim yapıyorlar tamir yapan firma çok nadir ekran kartı hep iade alıyorlar genelde.
Fiyat farkı yüksek olursa direk iade yaptırmaya çalışıyorlar 😂

Satici itopya ben ithalatçı garantili almıştım aldığım kişiye sordum da garanti durumunda yolla tamire yollayalım tamir olur gelir demişti penta indeks tarzı firmaysa zaten pek tamir olmuyor iade veya değişim yapıyorlar tamir yapan firma çok nadir ekran kartı hep iade alıyorlar genelde.
Fiyat farkı yüksek olursa direk iade yaptırmaya çalışıyorlar 😂
Yani hocam alınmaz mı diyorsun boyle firmalardan

yani güzel fırsat olsada cuma günü 33,5k ya incehesapta gaming gecesinde nitro+ modeli satıldı bilemiyorum.

Geri