🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Hocam bunun 1 üst modeli varmı 1200 TL civarına 200 TL kuponda var tam 1k iade alabilmek için
üst modeli yok diye biliyorum ama bu fiyata en iyisi bu hocam

Bu Akulaşım kampanyası için Nkolay ın sitesinde "Kampanya diğer N Kolay kampanyaları ile birleştirilemez." diye bir ibare var. Gerçekten bu kampanya ile ilk alışverişte 1000tl kampanyasını beraber kullanmış, hesabına 1500tl almış biri var mı yani gerçekten işe yarıyor mu?
haydaa ne olacak şimdi kötü oldu. acaba nkolay üzerinden yeni sanal kart tanımlayıp mı aliveris yapsak?

haydaa ne olacak şimdi kötü oldu. acaba nkolay üzerinden yeni sanal kart tanımlayıp mı aliveris yapsak?
teknik olarak birleşmiyor zaten, iki ayrı şekilde hesaba yatan kampanyalar, ikisininde yatması lazım

teknik olarak birleşmiyor zaten, iki ayrı şekilde hesaba yatan kampanyalar, ikisininde yatması lazım
şimdi nkolay canlı destekten yazdım, 500 tl iade için smsle bilgilendirme giden müşeriler faydalanabiliyormuş. ondan faydalanamazsınız dedi. çok saçma

şimdi nkolay canlı destekten yazdım, 500 tl iade için smsle bilgilendirme giden müşeriler faydalanabiliyormuş. ondan faydalanamazsınız dedi. çok saçma
kampanya şartlarında öyle bir şey yok, gerekirse şikayet varada yazarım.

Davet kodu kısmı var önemli mi. Kod girince hediye var mı varsa özelden kod iletebilirsiniz.

Bana da kampanyaların birleştirilemeyeceğinden dolayı ikinci kampanyadan ödül gelemeyeceği yazıldı az önce. 500 gelecekmiş ama 1000 mevzusu çöp oldu yani benim için :(

iptal ettim siparisi hepsipay bakiyesine hemen yansıması gerekmiyor mu? yüklenmedi henüz

Son düzenleme:
peki direkt itemsatışa bakiye yüklesek oluyormu ordan para çek özelliği mevcut

Bana da kampanyaların birleştirilemeyeceğinden dolayı ikinci kampanyadan ödül gelemeyeceği yazıldı az önce. 500 gelecekmiş ama 1000 mevzusu çöp oldu yani benim için :(
Hepsi farklı bir şey söylemiş kimsenin bir şey bildiğinden değil. Bence bekleyip görmek en doğrusu. 3 iş günü içerisinde yüklenir yazıyor, gelenlere bile en erken 1 gün sonra gelmiş zaten siz niye yapar yapmaz gelmesini bekliyorsunuz anlamıyorum.

Ha bir de siz sazan gibi müşteri hizmetlerine sorduğunuz için inşallah adamları ayıktırmamışsınızdır o da ayrı bi mesele 🐟

Son düzenleme:
Hepsi farklı bir şey söylemiş kimsenin bir şey bildiğinden değil. Bence bekleyip görmek en doğrusu. 3 iş günü içerisinde yüklenir yazıyor, gelenlere bile en erken 1 gün sonra gelmiş zaten siz niye yapar yapmaz gelmesini bekliyorsunuz anlamıyorum.

Ha bir de siz sazan gibi müşteri hizmetlerine sorduğunuz için inşallah adamları ayıktırmamışsınızdır o da ayrı bi mesele 🐟
Ben bir şey bildiğimi iddia etmedim. Sadece ortada iki kampanyayı kullanarak 1500tl alınabileceği iddiası vardı, bende "kampanyaların birinde kampanyalar birleştirilemez ibaresi var, bu durumda bu iki kampanyayı beraber kullanabilmiş ve netice almış biri var mı?" diye bir soru sordum sadece. Sonuçta konu dahilindeki kampanyadan netice aldığını belirten bir sürü kullanıcı vardı, bende iddiadaki gibi bu iki kampanyadan yararlanmış biri de vardır diye düşündüm. Yanlış mı düşündüm anlamadım. Bakalım bugün amazon'dan kitap almayı düşünüyorum, birkaç gün içerisinde de benim durumum az çok belli olur. O zaman da bu foruma tekrardan yazarım gerçekten bu iddia, en azından benim için geçerli olmuş mu diye.

Ben bir şey bildiğimi iddia etmedim.
Senin bilmediğini söylemedim müşteri hizmetleri için dedim müşteri hizmetleri ezbere konuşmasıyla meşhurdur çünkü biliyorsunuz. Ama müşteri hizmetlerine sormanız iyi olmamış onu diyorum. Böyle şeylerde adamları ayıktırmayacaksın çok merak ediyorsan yapan var mı diye bekleyeceksin onlara soracaksın :p

Geri