🔥İndirim HEMENAVM SİTESİNE DİKKAT EDİN!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Forumda şimdi de dolandırıcı reklamları mı başladı? Arkadaşlar 70" dümdüz paneli bile o fiyatın 3 katına alamazsınız biraz gerçekçi mi olsanız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz konuları bence doğrudan silmelisiniz. İstemli ya da istemsiz bariz dolandırıcı reklamı yapılıyor forumda.
Öyle olmuyor bu işler maalesef. İnsanlar merak edip Google'a yazdığında buradaki olumsuz yorumları görüp kurtulabiliyor.

Forumda şimdi de dolandırıcı reklamları mı başladı? Arkadaşlar 70" dümdüz paneli bile o fiyatın 3 katına alamazsınız biraz gerçekçi mi olsanız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz konuları bence doğrudan silmelisiniz. İstemli ya da istemsiz bariz dolandırıcı reklamı yapılıyor forumda.
Silinmesi doğru değil, internette siteyi aratanların karşısına çıkıyor bu konular. Ama ana mesaja kesinlikle uyarı yazılmalı.

Öyle olmuyor bu işler maalesef. İnsanlar merak edip Google'a yazdığında buradaki olumsuz yorumları görüp kurtulabiliyor.
Silinmesi doğru değil, internette siteyi aratanların karşısına çıkıyor bu konular. Ama ana mesaja kesinlikle uyarı yazılmalı.
Tamam güzel bir bakış açısı. Peki forum anasayfasında dolandırıcı reklamına maruz kalan normal vatandaşlardan biri konuyu görüp atlarsa hemen? Evet ilk mesajda uyarı var ama bence yine de emsal amaçlı bile olsa forumda dolandırıcı reklamı bulunmamalı. Hele sıcak fırsat kategorisinde asla bulunmamalı.
Ayrıca bu işi yapan çakallar günlük domain değiştiriyor zaten sabit kalmıyor.

bu site güvenilir mi ? SANAL ÇADIR FIRSATI falan diyor, siparişi verdikten sonra SANAL ÇADIR kurup resmini atmıyorlardır inş whatsaptan

1764019985001.webp

güven oluşsun diye tüm tuşlara basmışlar :))

bu site güvenilir mi ? SANAL ÇADIR FIRSATI falan diyor, siparişi verdikten sonra SANAL ÇADIR kurup resmini atmıyorlardır inş whatsaptan
Al oltaya takılan masum bir vatandaş daha. Dostum bu tarz piyasayla arada absürt fiyat farkları aşırı bilindik pazar yerleri hariç güvenli değildir. Aşırı büyük pazar yerlerinde bile bu kadar absürt farklar fiyat hatasıyla iptal olur. Şöyle sitelere güvenmeyin.

Al oltaya takılan masum bir vatandaş daha. Dostum bu tarz piyasayla arada absürt fiyat farkları aşırı bilindik pazar yerleri hariç güvenli değildir. Aşırı büyük pazar yerlerinde bile bu kadar absürt farklar fiyat hatasıyla iptal olur. Şöyle sitelere güvenmeyin.
Sen o mesajı hiç anlamamışsın :D

Konuyu kilitliyorum burada daha fazla yükselmesin, sağdan soldan gelenlerin görebileceği şekilde düzenledim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,059
Üyeler
185,217
Son üye
Muhammed29
Geri