🔥İndirim Flo %40 İndirim + 900/300₺ Kupon 😱

Fiyatlar arşa çıkmış kupon olsa neye yarar kendi uygulamasında daha ucuzdur muhtemelen. Ben floyu genellikle kendi uygulamasından alıyorum.

Fiyatlar arşa çıkmış kupon olsa neye yarar kendi uygulamasında daha ucuzdur muhtemelen. Ben floyu genellikle kendi uygulamasından alıyorum.

Peşin fiyatına taksit imkanı açısından olabilir belki. Kıyas yapmadan almamak lazım gene de.

Mesela rastgele bu ayakkabıda denedim ben sitesinde 2300₺ indirimle 1150₺ ye geliyor . Burada hepsiburadaya özel kuponla 1079₺ ye geliyor burada daha ucuz her ayakkabıda mı böyle ama bakmak lazım .
IMG_5629.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela adidas Terrex JP8244 Eastrail 2.0 Raın.rdy Hiking Shoes

Floda 5499TL
Hepsiburada 'daki diğer satıcıda 4124TL
Reis bu aykkabılar için mantıklı değil bu indirim zaten 900/300 kuponu 900e yakın ürünlerde kullanırsan %33 lük bir indirim elde etmiş olursun. Mesela benim attığım ayakkabıya göre kıyasla 5000 lil aykakbıda 300₺ fayda etmez düşük ayakkabılarda kullancaksın

Mesela rastgele bu ayakkabıda denedim ben sitesinde 2300₺ indirimle 1150₺ ye geliyor . Burada hepsiburadaya özel kuponla 1079₺ ye geliyor burada daha ucuz her ayakkabıda mı böyle ama bakmak lazım .
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis bu aykkabılar için mantıklı değil bu indirim zaten 900/300 kuponu 900e yakın ürünlerde kullanırsan %33 lük bir indirim elde etmiş olursun. Mesela benim attığım ayakkabıya göre kıyasla 5000 lil aykakbıda 300₺ fayda etmez düşük ayakkabılarda kullancaksın
anlık fiyatlar yanıltabilir.

flonun sahibi mehmet büyükekşi eski fedarasyon başkanı. almamak için yeterli bir sebep

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,644
Üyeler
189,307
Son üye
xlai
Geri