Öneri (Çözüldü Teşekkürler) Laptop Değişim Sürecim İçin Destek Arıyorum

Her sene bir üst nesil alıyorsun
Keşke düzgün laptop yapsalar da ömrümden gitmese. Kar da etmiyorum ki, 2023 te aldım cihazı. en az 8 ay kullanamadım, servis git gel onarım vs. 8 ay borsaya yada altına atsaydım parayı 2 tane bu cihazdan alırdım zaten.

Bire bir aynı durum benimkisi ile, 3 kere ekran değişti.
Benimki burn in değilmiş hocam, geçici bir burn in (Geçici Image Retention ) mış,bir süre kapalı kalınca cihaz düzeldi.
Hayırlı olsun bu arada.

bir süre kapalı kalınca cihaz düzeldi.
Valla sevindim, bende kıpkırmızı olup kalıyordu. Geçmiyordu.

1764083848472.webp

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Taamm olarak bu sorun hocam Xnwlchwobfwldnwk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birkaç yerde bu sorunun için laptop değişimi yapıldığını duydum ama birkaç kişide hoparlörü değiştirip geri yolladıklarını söylüyor.
Valla büyük konuşmayayım ama bu elimdekini satabilirsem bi daha asus almam.

Kullandığım pc ler:
hp pavilion siyah seri 1660ti, hp pavilion yeşil seri 2060, hp omen 3070, Zephyrus g15 3060, strix g18 4070, şimdi strix 5070 gelecek.

330W HP Omen Menekşeymiş, bilememişim...

Ama bi daha pahalı laptop almayacağım. Alcam kendime bi kasa, yanına da apu laptop yada mac öyle devam bundan sonra. Yeter artık 5 senedir düzgün pc alamadım.

1660Ti coil whine değil coil çığlığı sebebiyle değişti. (5 ay cihazım yoktu)
2060 ekran kartı yandı. (3 ay cihazım yoktu)
3070 sattım

zephyrus aldım adaptör yetmiyordu THH ile değiştim (3 ay cihazım yoktu - 8 ay thh bekledim, deprem vs girdi araya hataydayım)
G18 2023 cihazını servis kasasını kırdı üstüne ekran yandı. ( toplam 4 kere servise girdi 4 ay o, 15 gündür de index bilgisayar ile uğraşıyorum)
şimdi G18 2025 geliyor.

1764090462544.webp

Taamm olarak bu sorun hocam Xnwlchwobfwldnwk

Birkaç yerde bu sorunun için laptop değişimi yapıldığını duydum ama birkaç kişide hoparlörü değiştirip geri yolladıklarını söylüyor.
The problem still occurs occasionally, but I solved it this way:

I played music with high bass at maximum volume for 30 minutes.

Doom fixed my speakers :D

I think it optimized itself and no longer enters automatic speaker protection mode.

bi bunu dene bak, bende çözmüştü sorunu, sesi fulle orta ayarda. 30 dk bangır bangır çalışsın kendine geliyor

Valla büyük konuşmayayım ama bu elimdekini satabilirsem bi daha asus almam.

Kullandığım pc ler:
hp pavilion siyah seri 1660ti, hp pavilion yeşil seri 2060, hp omen 3070, Zephyrus g15 3060, strix g18 4070, şimdi strix 5070 gelecek.

330W HP Omen Menekşeymiş, bilememişim...

Ama bi daha pahalı laptop almayacağım. Alcam kendime bi kasa, yanına da apu laptop yada mac öyle devam bundan sonra. Yeter artık 5 senedir düzgün pc alamadım.

1660Ti coil whine değil coil çığlığı sebebiyle değişti. (5 ay cihazım yoktu)
2060 ekran kartı yandı. (3 ay cihazım yoktu)
3070 sattım

zephyrus aldım adaptör yetmiyordu THH ile değiştim (3 ay cihazım yoktu - 8 ay thh bekledim, deprem vs girdi araya hataydayım)
G18 2023 cihazını servis kasasını kırdı üstüne ekran yandı. ( toplam 4 kere servise girdi 4 ay o, 15 gündür de index bilgisayar ile uğraşıyorum)
şimdi G18 2025 geliyor.

Alıntıyı görüntüle

The problem still occurs occasionally, but I solved it this way:

I played music with high bass at maximum volume for 30 minutes.

Doom fixed my speakers :D

I think it optimized itself and no longer enters automatic speaker protection mode.

bi bunu dene bak, bende çözmüştü sorunu, sesi fulle orta ayarda. 30 dk bangır bangır çalışsın kendine geliyor
Hoparlör çözümü çok mantıklı gelmedi ama deneyeceğim.
Bende asla pahalı laptop almam artık, hevesime denk geldi almış oldum, ancak laptoptan para kazanılıyorsa pahalı laptop almak mantıklı. Sizce şuan imzamdaki laptopu satmak istesem kaçtan satmam mantıklı? Hala 8 ay garantisi var.

Çözüldüğüne sevindim hayırlı olsun hocam.

Hoparlör çözümü çok mantıklı gelmedi ama deneyeceğim.
Bende asla pahalı laptop almam artık, hevesime denk geldi almış oldum, ancak laptoptan para kazanılıyorsa pahalı laptop almak mantıklı. Sizce şuan imzamdaki laptopu satmak istesem kaçtan satmam mantıklı? Hala 8 ay garantisi var.
Rahatlıkla 85 e satarsın.

ancak laptoptan para kazanılıyorsa pahalı laptop almak mantıklı
Ben kazanıyorum ama güçlü pclerin sorun çıkarması aşırı yüksek oluyor.

Son düzenleme:

Hocam motor almak gibi bir planım, satıp rtx4060 lı bir şey alsam güzel olabilir aslında ama yaşadığım şehir çok küçük ve bende bu paralarda param güvende gibi sistemlere hayatta güvenemem.

85 iyi fiyat aslında

Kazanıyorsanız problem yok hocam ama gerçekten şu güçlü laptopların sorunları birtürlü bitmiyor gerçekten.

şu güçlü laptopların sorunları birtürlü bitmiyor gerçekten.
yeni gelecek G814PP-S9046 modelinin incelemesi hiç bir yerde bulamadım. İnşallah falso cihaz değildir

Geri