Keşke düzgün laptop yapsalar da ömrümden gitmese. Kar da etmiyorum ki, 2023 te aldım cihazı. en az 8 ay kullanamadım, servis git gel onarım vs. 8 ay borsaya yada altına atsaydım parayı 2 tane bu cihazdan alırdım zaten.
Valla büyük konuşmayayım ama bu elimdekini satabilirsem bi daha asus almam.
Kullandığım pc ler:
hp pavilion siyah seri 1660ti, hp pavilion yeşil seri 2060, hp omen 3070, Zephyrus g15 3060, strix g18 4070, şimdi strix 5070 gelecek.
330W HP Omen Menekşeymiş, bilememişim...
Ama bi daha pahalı laptop almayacağım. Alcam kendime bi kasa, yanına da apu laptop yada mac öyle devam bundan sonra. Yeter artık 5 senedir düzgün pc alamadım.
1660Ti coil whine değil coil çığlığı sebebiyle değişti. (5 ay cihazım yoktu)
2060 ekran kartı yandı. (3 ay cihazım yoktu)
3070 sattım
zephyrus aldım adaptör yetmiyordu THH ile değiştim (3 ay cihazım yoktu - 8 ay thh bekledim, deprem vs girdi araya hataydayım)
G18 2023 cihazını servis kasasını kırdı üstüne ekran yandı. ( toplam 4 kere servise girdi 4 ay o, 15 gündür de index bilgisayar ile uğraşıyorum)
şimdi G18 2025 geliyor.
Valla büyük konuşmayayım ama bu elimdekini satabilirsem bi daha asus almam.
Kullandığım pc ler:
hp pavilion siyah seri 1660ti, hp pavilion yeşil seri 2060, hp omen 3070, Zephyrus g15 3060, strix g18 4070, şimdi strix 5070 gelecek.
330W HP Omen Menekşeymiş, bilememişim...
Ama bi daha pahalı laptop almayacağım. Alcam kendime bi kasa, yanına da apu laptop yada mac öyle devam bundan sonra. Yeter artık 5 senedir düzgün pc alamadım.
1660Ti coil whine değil coil çığlığı sebebiyle değişti. (5 ay cihazım yoktu)
2060 ekran kartı yandı. (3 ay cihazım yoktu)
3070 sattım
zephyrus aldım adaptör yetmiyordu THH ile değiştim (3 ay cihazım yoktu - 8 ay thh bekledim, deprem vs girdi araya hataydayım)
G18 2023 cihazını servis kasasını kırdı üstüne ekran yandı. ( toplam 4 kere servise girdi 4 ay o, 15 gündür de index bilgisayar ile uğraşıyorum)
şimdi G18 2025 geliyor.
Hoparlör çözümü çok mantıklı gelmedi ama deneyeceğim.
Bende asla pahalı laptop almam artık, hevesime denk geldi almış oldum, ancak laptoptan para kazanılıyorsa pahalı laptop almak mantıklı. Sizce şuan imzamdaki laptopu satmak istesem kaçtan satmam mantıklı? Hala 8 ay garantisi var.
Hoparlör çözümü çok mantıklı gelmedi ama deneyeceğim.
Bende asla pahalı laptop almam artık, hevesime denk geldi almış oldum, ancak laptoptan para kazanılıyorsa pahalı laptop almak mantıklı. Sizce şuan imzamdaki laptopu satmak istesem kaçtan satmam mantıklı? Hala 8 ay garantisi var.
Hocam motor almak gibi bir planım, satıp rtx4060 lı bir şey alsam güzel olabilir aslında ama yaşadığım şehir çok küçük ve bende bu paralarda param güvende gibi sistemlere hayatta güvenemem.