TurkoyuncuNET
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
Onvo 70OVF9001UQ 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV
Fiyat: 24.998,99 TL
Fiyat: 24.998,99 TL
Onvo 65OVF9001UQ 4K Ultra HD Smart Google QLED TV, geniş ekranıyla kullanıcıları etkiliyor. Görüntü kalitesi oldukça iyi ve fiyat performans açısından tatmin edici. İnternette sorunsuz çalışması ve hızlı kurulumu öne çıkan diğer avantajlardan. Ancak, ses kalitesi bazı kullanıcılar için yeterli değil ve kumanda zaman zaman tepkisiz kalabiliyor. Genel olarak, yüksek beklentisi olmayanlar için uygun bir seçenek. Kullanıcılar, ses sistemi eklemeyi düşünebilirler.alınır mı?
Yapay zeka mısın sen bu nasıl yorumOnvo 65OVF9001UQ 4K Ultra HD Smart Google QLED TV, geniş ekranıyla kullanıcıları etkiliyor. Görüntü kalitesi oldukça iyi ve fiyat performans açısından tatmin edici. İnternette sorunsuz çalışması ve hızlı kurulumu öne çıkan diğer avantajlardan. Ancak, ses kalitesi bazı kullanıcılar için yeterli değil ve kumanda zaman zaman tepkisiz kalabiliyor. Genel olarak, yüksek beklentisi olmayanlar için uygun bir seçenek. Kullanıcılar, ses sistemi eklemeyi düşünebilirler.
Genel olarak alanlar memnun bazı satın alanlar yorumlarında servisten şikayetçi ve televizyon sesinin yetersizliğinden bahsetmişler.
Yapay Zeka yorumları analiz edip paylaşıyorYapay zeka mısın sen bu nasıl yorum
Özelliklerini vs bilmem ama boyut olarak resmen bedavaya satıyorlar . bir ara vestel aldım 4 ayında bozuldu teknoloji şans işi ama bir daha bulaşmam şahsen yeni tcl aldım 50v6b +3 yıl garanti ile ortalama 20k ya geldi memnunun .
Kurulum için randevu talebinde bulunmak için aradım müşteri hizmetleri teklif etti .TCL'den +3 yıl garanti nasıl alınıyor? Servis kuruluma geldiği zaman mı?