Bir çılgınlık yapıp doktora gözükebilirsin.beyler bi ara gece vakti sucuk ekmek yedim 3 gün oluyo o günden beri midem yanıyo keske yemeseydik canımz cekti yedik bu yanmayı nasıl bastırabilirim eczaneden ne alabilirim yanma icin tak diye çözücek bir şey var mı
yemeğin tadı kokusu ağzına ekşimsi şekilde geliyormu öyle ise reflü olmuş olma ihtimalin var süt iç biraz mideyi biraz rahat bırak su falanda içme fazla bu şekilde geçmesi lazım ama 3 gün baya uzun süre hocam bir şey diyemiyorum.beyler bi ara gece vakti sucuk ekmek yedim 3 gün oluyo o günden beri midem yanıyo keske yemeseydik canımz cekti yedik bu yanmayı nasıl bastırabilirim eczaneden ne alabilirim yanma icin tak diye çözücek bir şey var mı
elemana bak ulkenin başina koysak refah seviyemiz yukselir senin zekan bize cok fazla broBir çılgınlık yapıp doktora gözükebilirsin.
cok yemedimkardo naptın 50 kilo falan mı yedin
eczaneye gittim knk gaviscon verdi gecti çileyemeğin tadı kokusu ağzına ekşimsi şekilde geliyormu öyle ise reflü olmuş olma ihtimalin var süt iç biraz mideyi biraz rahat bırak su falanda içme fazla bu şekilde geçmesi lazım ama 3 gün baya uzun süre hocam bir şey diyemiyorum.
benim mide ekstra hassas ozellikle pogacs borek nadir tuketiyorum onlarda midemi yakiyordu simdi gecti rahatladımyemeğin tadı kokusu ağzına ekşimsi şekilde geliyormu öyle ise reflü olmuş olma ihtimalin var süt iç biraz mideyi biraz rahat bırak su falanda içme fazla bu şekilde geçmesi lazım ama 3 gün baya uzun süre hocam bir şey diyemiyorum.
Eczaneden Gaviscon alabilirsin yüksek ihtimalle sende de gastirt veya reflu varbeyler bi ara gece vakti sucuk ekmek yedim 3 gün oluyo o günden beri midem yanıyo keske yemeseydik canımz cekti yedik bu yanmayı nasıl bastırabilirim eczaneden ne alabilirim yanma icin tak diye çözücek bir şey var mı
dikkat et midene yüklenme cezasını bir ömür çekersinelemana bak ulkenin başina koysak refah seviyemiz yukselir senin zekan bize cok fazla bro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cok yemedim
eczaneye gittim knk gaviscon verdi gecti çile
benim mide ekstra hassas ozellikle pogacs borek nadir tuketiyorum onlarda midemi yakiyordu simdi gecti rahatladım
beyler bi ara gece vakti sucuk ekmek yedim 3 gün oluyo o günden beri midem yanıyo keske yemeseydik canımz cekti yedik bu yanmayı nasıl bastırabilirim eczaneden ne alabilirim yanma icin tak diye çözücek bir şey var mı