Altar'ın Oğlu TARKAN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 795
Dolap çarkı çıkıyor. Trendyol çarkı bulamadımkupon bitmiş ama çark çeviridm 500 tl indirim geldi çark çevirin bnece
Dolap çarkı çıkıyor. Trendyol çarkı bulamadımkupon bitmiş ama çark çeviridm 500 tl indirim geldi çark çevirin bnece
mesaj geldi tıkladım hocamDolap çarkı çıkıyor. Trendyol çarkı bulamadım
çark ceviremiyorum ki hata veriyor.kupon bitmiş ama çark çeviridm 500 tl indirim geldi çark çevirin bnece
Bu çark nerede öyle bir seçenek uygulamada ben hiç görmüyorum. Nereden çeviriyorsunuz ?kupon bitmiş ama çark çeviridm 500 tl indirim geldi çark çevirin bnece
trenduoldan mesaj geldi hocam ara ara geliyor tıkladım geldi kuponBu çark nerede öyle bir seçenek uygulamada ben hiç görmüyorum. Nereden çeviriyorsunuz ?
Kararsızdım ekstra 100 daha inince aldım, yeni tv alınca da kullanırım, tvlerin yazılımı iyi olmuyorben de alacaktım da yeni tv alma durumu var diye vazgeçtim
yapıştır kaçırma güzel monitör.bende hala monitörlere 300₺ %5 indirim kuponu gözüküyor ve kullanılıyor dell alienware aw2525hm modelini peşin fiyatına taksitle 10899₺’ye almayı düşünüyorum trendyoldan
yapıştır kaçırma güzel monitör.
Hocam yeni görüyorum. Bu bildiğim kadarıyla overdrive ile ghosting önlemesi sonrası oluşan başka bir görüntü kalitesi bozulması. Ufak bi araştırma yaptığımda da çok bela bir şey değil biraz abartmışlar - yazmak için yazmışlar gibi. Ki overdrive açmazsan zaten bu - olmazAlıntıyı görüntüleInverse ghosting at 0.5ms GtG (Extreme) ne anlama geliyo veya böyle olduğunun doğruluk payı nedir? @moodyleta