aldim hocam eyv 3taksit 3389 aaffetme, ssd fiyatları uçmuşken direkt al.
aldim hocam eyv 3taksit 3389 aaffetme, ssd fiyatları uçmuşken direkt al.
hocam ben de bakıyorum uzun zamandır sizce daha ucuzu bulunur mu bu ay içerisinde hem de peşin fiyatına 3 taksit varken kaçırmasam mıTeşekkürler f80 çektim sonunda
kaca geliyorhocam ben de bakıyorum uzun zamandır sizce daha ucuzu bulunur mu bu ay içerisinde hem de peşin fiyatına 3 taksit varken kaçırmasam mı
Hocam 995e geldi 3 taksit. Foruma zaten 1050 1035 gibi konuları açıldı bu günlerde. Bence en baba 950ye düşer onu da beklemeye gerek yok diye düşündüm fiyat iyihocam ben de bakıyorum uzun zamandır sizce daha ucuzu bulunur mu bu ay içerisinde hem de peşin fiyatına 3 taksit varken kaçırmasam mı
975 e aldım hocam kupon bitmesin diye biraz acele ile sipariş verdim umarım satıcı sorunsuzdur da iade vs uğraşmayız vade farksız taksit olmadı bu arada hocam ziraat bankkart ile aldım haberiniz olsunkaca geliyor
Ne aldınız Hocamaldim hocam eyv 3taksit 3389 a
h100 aldim ben 1239a975 e aldım hocam kupon bitmesin diye biraz acele ile sipariş verdim umarım satıcı sorunsuzdur da iade vs uğraşmayız vade farksız taksit olmadı bu arada hocam ziraat bankkart ile aldım haberiniz olsun
https://www.trendyol.com/wd/black-s...d-p-902974339?boutiqueId=61&merchantId=118442 bu ssdyi aldimNe aldınız Hocam
hayırlı olsun ben f80 tasarımını daha çok beğeniyorumh100 aldim ben 1239a
Sanırım kalmadıkullanmadığın başka bi kampanya kaldı mı![]()
İyi mi bu hocam yoksa bunun yerine başka bir şey alınır mı ?