Sizce bu durum şansmı?

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Meslek lisesinden okumustum okul kötüydu ama erasmus okuluydu, italya almanya litvanyaya gidiliyordu ve bende gitmek istiyordum. Ama bizim bölümden hiç kimseyi seçmediler kendine bile yararı olmayan çocukları almanyaya litvanyaya götürdüler ciddi diyorum sıfır ingilizce çocuklar orada adam akıllı fotoğraf çekilip kimseyle tanışmamışlar bom boş gezip gelmişler öyle bir şans varken cidden cıldıriyorum ulan 14 15 yaşında kız 3 ülke gezdi biz gidemedik orada.

Bu konudaki tek sorun şans olup olmaması ise evet şans. Konu hakkında yorum istiyorsan da geçmiş olsun.

Meslek lisesinden okumustum okul kötüydu ama erasmus okuluydu, italya almanya litvanyaya gidiliyordu ve bende gitmek istiyordum. Ama bizim bölümden hiç kimseyi seçmediler kendine bile yararı olmayan çocukları almanyaya litvanyaya götürdüler ciddi diyorum sıfır ingilizce çocuklar orada adam akıllı fotoğraf çekilip kimseyle tanışmamışlar bom boş gezip gelmişler öyle bir şans varken cidden cıldıriyorum ulan 14 15 yaşında kız 3 ülke gezdi biz gidemedik orada.
kısacası bizim ülkede çok görünen bir durum bu iyi insanlar genellikle kaybeder

Öyle geziler paralı olur genelde bizim zamanımızda 5000 Euro istiyorlardı Cern gezisine

bir seçme kriterleri yok muydu neye göre seçtiler
Bölüme göre bakıyorlardı erasmusa bilisim bölümünda alıyorlardı çoğunlukla, kura çekip alıyorlardı herhalde rastgele ingilizce fln bilmene bakmıyorlardı bizim bolum olmadığından kimseyi almadılar.

25 yaşıma kadar ülke dışına çıkmadım, çok takılma.

bizimkide meskek lisesi özelikle bizim sınıf tek giti 3000 kişilik okulda ingilizcem ortalamaydı daha iyileri vardı tamamen şans faktörü bidefa letonyaya bidefa almanyaya 6 kişi gitik ama emin ol ingilizcen iyi olsada sadece işimiz oluduhumuz kişilerle iletişim kurma şansın oluyo zaten letonyada tam ingilizce bilen bide nadirdi çok gülen yüzlü değil insanlar tabi bi kaç çapkınlınlık yaptık orda ingilizceyi zorladık tamamen şans okulumdan nefret ediyorum ama hem bu erasmus olsun hemde iş bulma olsun baya kolaylaşıyo eğer 12 değilsen hala şansın var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle geziler paralı olur genelde bizim zamanımızda 5000 Euro istiyorlardı Cern gezisine
cebimize para koyup gönderdiler erasmus

Geri