Nasil memnunmusun bende alip kullanmayi dusunuyorumDün aldım bende şimdi geldi, 6 ay taksitle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bankkart uugulamasını indirdim 500 lirada oradan verdi
Ne demişSatıcı yorumları guven vermiyor
Bankkart 500tl verdi yazmışsın taksit olduğuna baktın mı tam olarak, çünkü kampanyada tek seferde yazıyor çünkü, tek geçmiş olmasın yani sonra şey olmasın diye.Dün aldım bende şimdi geldi, 6 ay taksitle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bankkart uugulamasını indirdim 500 lirada oradan verdi
Evet herhalde 6 ay taksit avantajı var sadece.Türkiye garantili mi ?
tek seferde demek tek ödeme, tek işlem demek. istersen 18 ay taksit yapBankkart 500tl verdi yazmışsın taksit olduğuna baktın mı tam olarak, çünkü kampanyada tek seferde yazıyor çünkü, tek geçmiş olmasın yani sonra şey olmasın diye.
Bazı şeylerde öyle değil herhalde tam olarak bilmiyorum çok banka var ve hepsinin şeyi değişik bazısı taksit dahil yazıyor bazısı yazmıyor belli olmuyor yani ve bu yazıyı şeyden yazdım yani taksit yapmış mı baksınlar diye çünkü normalde taksit yok bazen hata olabiliyor erkenden baskınlar diye.tek seferde demek tek ödeme, tek işlem demek. istersen 18 ay taksit yap
şimdiye kadar kaç tane bankanın kampanyasına katıldım daha hiç öyle bir şeyle karşılaşmadımBazı şeylerde öyle değil herhalde tam olarak bilmiyorum çok banka var ve hepsinin şeyi değişik bazısı taksit dahil yazıyor bazısı yazmıyor belli olmuyor yani ve bu yazıyı şeyden yazdım yani taksit yapmış mı baksınlar diye çünkü normalde taksit yok bazen hata olabiliyor erkenden baskınlar diye.
Öğrenci indirimi nasıl alınıyor ne kadara geliyor.
Faturada imei olmak vs zorunda mı amazon imeiyi yazıyor mu otomatik9.499 tl sadece telefon olması lazım ve kendi üzerinize hat alıp onu takıcaksınız telefona ve şuan hepsiburada da 9.499tl ye cmf phone 1 var yani iade biraz sürer ay olarak 3 ila 6 ay gibi diyelim 3500 veya 4200 civarı iade alırsınız.