❌İndirim Bitti! Sapphıre VGA Amd 16GB Gddr6 RX9060XT Pulse 15.999TL SAKIN KAÇIRMA!

Bunu alırsan 5600 den aşağı düşmememen lazım 5500 fena darboğaz yapar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel fiyat da AMD den bıktım ben, seneye 5060Ti bakacam artık ben ya da yeni seri çıkarsa ona. AMD seven alsın ama.
Peki hocam bendeki kasayı bir şekilde satsam ne alsam darboğaz olmaz sistemde , ben switch emulator oyunları ve overwatch falan oynuyorum. Fakat çeşitli hikayeli oyunlar oynamak istediğim için değiştireceğim monitorüm 1080p tavsiyeniz ne olur.

Peki hocam bendeki kasayı bir şekilde satsam ne alsam darboğaz olmaz sistemde , ben switch emulator oyunları ve overwatch falan oynuyorum. Fakat çeşitli hikayeli oyunlar oynamak istediğim için değiştireceğim monitorüm 1080p tavsiyeniz ne olur.
5600 alsan işini görür bence ama bütçe varsa AM5 anakart 7500F işlemci iyi olur.

Arkadaşar daha 1 hafta olmadı alalı 17100tl ye almıştım. 2 gün sonra 16500 tl ye düştü. 600tl kupon vericez 14 gün sonra dediler. tekrar talepte bulunup 500 tl daha yani toplam 1100 tl kupon isteme hakkım var mı? yoksa iade edip tekrar mı sipariş versem.

Arkadaşar daha 1 hafta olmadı alalı 17100tl ye almıştım. 2 gün sonra 16500 tl ye düştü. 600tl kupon vericez 14 gün sonra dediler. tekrar talepte bulunup 500 tl daha yani toplam 1100 tl kupon isteme hakkım var mı? yoksa iade edip tekrar mı sipariş versem.
Hiç uğraşma kartın ekstre kesildiyse , bu kartı tek çekim al
Yeni kart paket açmadan eski siparişinden iade aç yolla
Hepsiburada satıcısın aldıysan ve premium üyesi isen 28 gün iade hakkın var

Hiç uğraşma kartın ekstre kesildiyse , bu kartı tek çekim al
Yeni kart paket açmadan eski siparişinden iade aç yolla
Hepsiburada satıcısın aldıysan ve premium üyesi isen 28 gün iade hakkın var
Ama iade ettiğim kart ile sıfır yeni aldığım kartın serileri uyuşmaz. iadede sorun çıkartmazlar mı? sonuçta farklı serili bir ürünü iade edip ondan farklı bir serili ürün teslim edeceğm.

Bende 16500den aldım bugün. Fiyat düşünce farkı iade mi ediyorlardı? Nasıl talep açacağız

Ama iade ettiğim kart ile sıfır yeni aldığım kartın serileri uyuşmaz. iadede sorun çıkartmazlar mı? sonuçta farklı serili bir ürünü iade edip ondan farklı bir serili ürün teslim edeceğm.
Fatura seri no yazmadiklari için sorun olmaz.

3070ti suprim yerine değee mi acab bilemedim testlerde aynı güç veriyor hemen hemen

Amazon 9 taksit B0F8C6MWSY

1764308875093.webp

i3 12100F işlemci ve RX 2060 ekran kartım var. Geçilir mi arkadaşlar?

Geri