ANKER soundcore hoparlör indirimi 2499₺ ve 1299₺ 🔥

Motion+
100tl 100tl düşüyorlar en son 2499a indi

Select 2s

Hangisini alsam bilemedim motion+ da yok dipses var su var bu var diyorlar. Alttaki nasıldır acaba ?
Dostum gözün kapalı Motion+'ı alabilirsin. Bende ne dipses var ne cızırtı var ne bir şey. Dip ses yapsa bile çok çok kısık seviyede yapar. Her şeyden rahatsız olan (benim gibi) insansan kafaya takarsın tabi o sesi. Ama o ses çok çok az var. Alabilirsin. YT video bile attım öylesine.

Dostum gözün kapalı Motion+'ı alabilirsin. Bende ne dipses var ne cızırtı var ne bir şey. Dip ses yapsa bile çok çok kısık seviyede yapar. Her şeyden rahatsız olan (benim gibi) insansan kafaya takarsın tabi o sesi. Ama o ses çok çok az var. Alabilirsin. YT video bile attım öylesine.
Eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video linki var mi veya başlığı

Aradaki fiyat farkını vermeye değer mi ?

Bluetooth modunda dip ses geliyor bir şey açmadığım yada ilk açtığım zaman normal mi sizde varmı?

Normal ya o bence. Select 2s aldım onda da var. Bende soundbar var bir tane Bluetooth onda da var.
Ben aşırı rahatsız olmadım ama olmasa daha iyiymiş sesi felan baya iyi, fullde çok yüksek sesli hemde kaliteli çalışıyor, fiyatıda kasım bitince hemen uçurmuşlar.

Ben aşırı rahatsız olmadım ama olmasa daha iyiymiş sesi felan baya iyi, fullde çok yüksek sesli hemde kaliteli çalışıyor, fiyatıda kasım bitince hemen uçurmuşlar.
2399a almistim iptal ettim pismanım.

Select 2s iyi çıkar diye dusundum beklediğim gibi cikmadı performansı bimden aldigim polosmart 5wlık soundbarla aynı. Bass performansı daha kötü.

2399a almistim iptal ettim pismanım.

Select 2s iyi çıkar diye dusundum beklediğim gibi cikmadı performansı bimden aldigim polosmart 5wlık soundbarla aynı. Bass performansı daha kötü.
Bende o fiyata aldım kuponla keşke alsaymışsınız, full ses iken denedim ben tatmin ediciydi baya, telefonda video açıp denedim geçikme yok gibiydi. Dip ses dışı bir problem yok gibi şahsen rahatsız olmuyorsanız yine düşerşe alın bence, elinizdekini iade edin.

Bende o fiyata aldım kuponla keşke alsaymışsınız, full ses iken denedim ben tatmin ediciydi baya, telefonda video açıp denedim geçikme yok gibiydi. Dip ses dışı bir problem yok gibi şahsen rahatsız olmuyorsanız yine düşerşe alın bence, elinizdekini iade edin.
Bakıcam artik. Ben aslinda iptal etmezdim de teknosanin select 2se indirim yapacağı tuttu. 1400den 1079a dusunce aldim.

Bakıcam artik. Ben aslinda iptal etmezdim de teknosanin select 2se indirim yapacağı tuttu. 1400den 1079a dusunce aldim.
Şuan bakınca motionun indirimi daha fazlaydı bence ama yine de siz bilirsiniz

Bluetooth modunda dip ses geliyor bir şey açmadığım yada ilk açtığım zaman normal mi sizde varmı?
Yok dostum. Gelse bile çok çok az geliyor doğal olarak. Belki sesin net ve fazla iyi gelmesindeki yegane sebep budur. Farkettiysen sesler çok güzel ve net geliyor. Ayrıca hoparlörü sakın güncelleme. Ben güncelledikten sonra çok az da olsa seste kısılma oldu. Full ses yapınca kulak kanatacak seviyede ses veriyordu. üzerinden 2 tane güncelleme geçti, 1. güncellemede bass vurduğunda seslerde yırtılma oluyordu. Mecbur sesi kısmak zorunda kalıyordum. 2. güncelleme yani bu son gelen güncellemede yırtılmayı çözdüler fakat ses desibelinde çok az gerileme var. Ayrıca yaptığım EQ ayarında cihaz otomatik olarak normal modda açılıyormuş gibi başlıyor. Ben EQ ayarını ileri geri yapınca Baslar kendine geliyor. Böyle ufak bi bugu var. Cihaz uzun süre kapalıyken yapıyor bunu. Bir kere EQ'yu ileri geri yapınca uygulamada kendine geliyor.

Geri