🔥İndirim Anker Soundcore Motion+ Kablosuz HiFi Bluetooth Hoparlör -2599₺

Razer Leviathan V2 X bilgisayar için daha mantıklı değil mi?

bu ayar telefon uygulamasından mı yapılıyo, bilgisayarda kullanacağım bilgisayar uygulaması var mı ya da ayarı telefonda yapıp sonra pcye bağlasam olur mu
Telefondan yapıyorsunuz ve evet ayarı bir kere yapınca nerde kullanırsanız kullanın o ayar kalıyor (eğer hoparlörün üstünden bass boosted tuşuna basmazsanız)

Bu ürün iyi mi kötü mü anlam veremedim ürün sesi ya iyidir ya kötüdür equalizer en fazla detay verir başka bir hoparlöre dönüştürmez. Bu nasıl bir EQ ayarı ki herkes paylaşıyor ve bu ayar yapılmazsa berbat olduğunu söylüyor. En son sırf merakımdan denemek için alıcam.

Bu ürün iyi mi kötü mü anlam veremedim ürün sesi ya iyidir ya kötüdür equalizer en fazla detay verir başka bir hoparlöre dönüştürmez. Bu nasıl bir EQ ayarı ki herkes paylaşıyor ve bu ayar yapılmazsa berbat olduğunu söylüyor. En son sırf merakımdan denemek için alıcam.
Hocam hoparlör bu fiyata alacağınızın en iyisi, ekolayzerını ses ürününlerini bambaşka seviyelere çıkarabilir. Paylaştığım eko ayarını ben kendim buldum, dahada kimsenin paylaştığını görmedim ama popüler başka bir eko ayarı varsa bilemem.

Geçtiğimiz pazar evlilik teklifinde müzik açmak için kullandım dışardada sesi gayet iyi, normalde pc ile kullanıyorum hikayeli oyunlarda. Sesin arkadan mı önden mi olduğu anlaşılmıyor tabi ama sağ veya sol stereo kısmı iyi seslerde net öneririm.

Dün sipariş verdim bugün geldi bilgisayarda kullanıyorum sesi aşırı iyi EQ ayarı yapmadım, EQ ayarı ile daha iyi olur belki ama uğraşmam büyük ihtimalle. Tavsiye ediyorum. teşekkürler @Mithril

Konu açan arkadaşa teşekkür ettim
2 âdet kaptım birbirine bağlayıp
Sterio yapicam ,
Kendi sitesinde 5500 TL satılıyor ilginç

Ses kalitesi çok iyi gerçekten. Bu ekolayzerla daha iyi oldu. Cihaz boştayken bir cızırtı sesi geliyor benim cihazda da normal mi acaba bu?
eğer aux da iken geliyorsa normal ama bluetooth moduna geliyorsa normal değil.

Geri