Yardım Bu Anakart Alınır mı?

Beyaz sistem için fiyatı uygun olursa alınabilir.

9K civarına beyaz kartlar için baktım ASUS Max Gaming ve MSI Gaming Plus var. Onlardan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Alınabilir bir ürün diyorsunuz yani hocam değil mi? 7000 civarına düşecekmiş fiyatı bu akşam (beyaz anakart lazım)

Alınabilir bir ürün diyorsunuz yani hocam değil mi? 7000 civarına düşecekmiş fiyatı bu akşam (beyaz anakart lazım)
7k ya kesin alınır. 10k civarı tartışılır. Ben vrm ve pcie slotlara baktım. Pcie slotları gaming plus'dan daha fazla ve daha iyi . Asus gaming max ile eşit ama orada da VRM olarak daha iyi. Beyaz olarak bundan üstü bir MPG Edge Ti veya Asus Rog Strix A olur. Onlarında fiyatı biraz daha pahalı. ROG'u da gecede gördüm, fiyatı uygunsa onu da alabilirsin. Eğer kozmetiği özellikle istemezsen, pek bir şey kazandırmıyor. Hangi işlemci ile kullanacaksın? Onu da sorayım ama 7800x3d de koysan 9800x3d koysan bu Eagle Ice besler diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
7k ya kesin alınır. 10k civarı tartışılır. Ben vram ve pcie slotlara baktım. Pcie slotları gaming plus'dan daha fazla ve daha iyi . Asus gaming max ile eşit ama orada da VRM olarak daha iyi. Beyaz olarak bundan üstü bir MPG Edge Ti veya Asus Rog Strix A olur. Onlarında fiyatı biraz daha pahalı. ROG'u da gecede gördüm, fiyatı uygunsa onu da alabilirsin. Eğer kozmetiği özellikle istemezsen, pek bir şey kazandırmıyor. Hangi işlemci ile kullanacaksın? Onu da sorayım ama 7800x3d de koysan 9800x3d koysan bu Eagle Ice besler diye düşünüyorum.
İşlemci olarak Ryzen 5 7600 var ekran kartı da 9060xt olacak. Bütçe dediğim gibi 7000 veya 8000 o yüzden bundan başka seçenek yok gibi duruyor sizin de söylediğiniz üzere

İşlemci olarak Ryzen 5 7600 var ekran kartı da 9060xt olacak. Bütçe dediğim gibi 7000 veya 8000 o yüzden bundan başka seçenek yok gibi duruyor sizin de söylediğiniz üzere
O zaman sorun yaşamazsınız hocam, tek kalan şey tercihiniz. Ben şahsen MSI seviyorum, Gigabyte biosu sevmeyen çok var. Bios da işiniz yoksa veya alışıksanız sorun olmaz.

O zaman sorun yaşamazsınız hocam, tek kalan şey tercihiniz. Ben şahsen MSI seviyorum, Gigabyte biosu sevmeyen çok var. Bios da işiniz yoksa veya alışıksanız sorun olmaz.
usta biosla işi olur mu bilmiyorum kullanıcı kişi kadın olacak, beyaz renk şart, bütçe belli ve bu ürün de indirime giriyor. başka da bir seçenek yok gibi görünüyor o yüzden son olarak ne dersiniz bu duruma? kadın bir kullanıcı için uygun mudur yazılım işleriyle uğraşacak bilgisayarda genelde

usta biosla işi olur mu bilmiyorum kullanıcı kişi kadın olacak, beyaz renk şart, bütçe belli ve bu ürün de indirime giriyor. başka da bir seçenek yok gibi görünüyor o yüzden son olarak ne dersiniz bu duruma? kadın bir kullanıcı için uygun mudur yazılım işleriyle uğraşacak bilgisayarda genelde
Yok kardeşim bios arayüzünden bahsediyor sanırım. Sorun olacak bir şey yok.

Bence yeter, fazla bile olabilir. Atx anakartların daha fazla slotu olduğu için daha fazla depolama birimleri veya farklı şeyler takabilirsiniz. Bunlar en azından "future proof" olur. Herhalde ilerde daha fazla depolamaya ihtiyacı olur? İlerde ne lazımsa takar diyebilirim. Ne olur olmaz diye usb lere baltım USB 3.0 ları pek umursamadım kabaca hepsinde en az 5 tane var ama Type c girişi 1 tane var. Asus Gaming Maxda da öyle. MSI modellerde 2 tane var. Sizin için fark eder mi bilmem? Sonuçta dönüştürücü var çoklayıcı var birinden biri işinizi çözer diye düşünüyorum o konuda. Artık çoğu şey type c giriş kullanıyor. Mouse kulaklık fln yeni ürün olursa en az 2 tane type c giriş gerekebilir.

Onunda dışında bu baktığımız modelde wi-fi yok. Wifi 7 modeli var ama gaming gecesindeki o değil. Wifi önemliyse onun ayrımına dikkat etin. Kart daha sağlam diyebilirim özellikleri açısından.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama 7k bence baya iyi, 400 liraya bir wifi dongle, 300 lira da çoğaltıcı olsa. 7.700 (O piyasaya bayadır bakmadım, kafadan attım)

Bence yeter, fazla bile olabilir. Atx anakartların daha fazla slotu olduğu için daha fazla depolama birimleri veya farklı şeyler takabilirsiniz. Bunlar en azından "future proof" olur. Herhalde ilerde daha fazla depolamaya ihtiyacı olur? İlerde ne lazımsa takar diyebilirim. Ne olur olmaz diye usb lere baltım USB 3.0 ları pek umursamadım kabaca hepsinde en az 5 tane var ama Type c girişi 1 tane var. Asus Gaming Maxda da öyle. MSI modellerde 2 tane var. Sizin için fark eder mi bilmem? Sonuçta dönüştürücü var çoklayıcı var birinden biri işinizi çözer diye düşünüyorum o konuda. Artık çoğu şey type c giriş kullanıyor. Mouse kulaklık fln yeni ürün olursa en az 2 tane type c giriş gerekebilir.

Onunda dışında bu baktığımız modelde wi-fi yok. Wifi 7 modeli var ama gaming gecesindeki o değil. Wifi önemliyse onun ayrımına dikkat etin. Kart daha sağlam diyebilirim özellikleri açısından.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama 7k bence baya iyi, 400 liraya bir wifi dongle, 300 lira da çoğaltıcı olsa. 7.700 (O piyasaya bayadır bakmadım, kafadan attım)
Yok kardeşim bios arayüzünden bahsediyor sanırım. Sorun olacak bir şey yok.
kingolar ikinize de bilgiler ve tercihler için teşekkür ediyorum çok açıklayıcı oldu, bu ürünü satın alacak alıcı kişi (eğer indirimde direkt alabilirse :D) bir sorum olursa yine size danışırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,046
Üyeler
186,287
Son üye
ustaoogway
Geri