🔥İndirim CORSAIR 96GB (2x48GB) Vengeance RGB 6000MHz CL36 DDR5 EXPO/XMP Ram 29.999 TL

NVIDIAMDINTEL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,285
Herkese tavsiyem elinizde 8gb bile raminiz varsa bu dönemde ram almayın mümkünse bu dönemde imzalı uyguna olmayan sistem haricinde sistem kurmayın ram fiyatları arttı diye cıvkını çıkarttılar tek amaçları milleti sömürmek

Herkese tavsiyem elinizde 8gb bile raminiz varsa bu dönemde ram almayın mümkünse bu dönemde imzalı uyguna olmayan sistem haricinde sistem kurmayın ram fiyatları arttı diye cıvkını çıkarttılar tek amaçları milleti sömürmek
fırsatçılık olduktan sonra bunun önüne geçemeyiz. 2.elde de durum aynı.
pc ile iş yapan adamlar mecbur alacak.

İnsanlar inatla ram almaya devam ediyor garip bir şekilde.
16 mı ramın? kullan kardeşim ne gereği var bu zamanda 32 yapmanın. Hiç mantığı yok keyfi yapılan şu hareketin.

Bizim milletten ala fırsatçımı varki zaten
yakında ramları sistem ile veriyoruz diye satışları durdurmasınlar da ,ben ondan da endişeliyim. :)
sonuçta oem paket yapılıyor onlara da ram lazım.
ram tedariğinde perakendeciler parasıyla da rezil oluyormuş. sınırlı stokla onlarda zamlı alıyorlar. iş nereye varır zamanla görecez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnsanlar inatla ram almaya devam ediyor garip bir şekilde.
16 mı ramın? kullan kardeşim ne gereği var bu zamanda 32 yapmanın. Hiç mantığı yok keyfi yapılan şu hareketin.
pckolik doğum günü indirimlerinde 7k'a 64gb rgb goodram vermişlerdi. maks 2 ay öncesi :(
bide şimdiye bak 32gb zor veriyorlar

yakında ramları sistem ile veriyoruz diye satışları durdurmasınlar da ,ben ondan da endişeliyim. :)
sonuçta oem paket yapılıyor onlara da ram lazım.
ram tedariğinde perakendeciler parasıyla da rezil oluyormuş. sınırlı stokla onlarda zamlı alıyorlar. iş nereye varır zamanla görecez.
zamanında bi 16x2 ve 24x2 ram stok yapsaymışım üstüne 200tl kaar koyar satardım :D

almayın almayın dediniz ram fiyatları 2 kat arttı. Şimdi de almayın almayın diyorsunuz ocaktan sonra daha da artarsa ağlamayın :D

almayın almayın dediniz ram fiyatları 2 kat arttı. Şimdi de almayın almayın diyorsunuz ocaktan sonra daha da artarsa ağlamayın :D
ihtiyaç varsa , zamlı da olsa iyi fiyat denk gelirse ateşle. ram piyasası daha da alt üst olacak. şimdi satıcılar elindeki iyi, kötü malları, tabii onlara göre bizlere iteliyor, düzeltiyorum veriyorlar. satıcılarda tamamen stok bitme aşamasına gelindiğinde ve yeni, yeni ram tedariğinde yine ekstra zamlanacak :D

Aynı durum SSD'lerde de olur mu acaba? Ama böyle %50'lik zam değil RAM gibi %300'lük zamdan bahsediyorum.

Aynı durum SSD'lerde de olur mu acaba? Ama böyle %50'lik zam değil RAM gibi %300'lük zamdan bahsediyorum.
ssdler zaten her gün fiyat artışı yaşanıyor??
ram kadar olmasa da 1.5x yaptı şuan 2x gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,521
Üyeler
185,756
Son üye
Hayrett
Geri