Herkese iyi akşamlar Bir aydır ekran kartı kovalıyoruz RTX 5080 veya RTX 5070Tİ ben ne istediğim ürünü buldum ne de istediğim fiyatı yakaladım alabilen var mı veya alamayanlar ne yapmayı düşünüyor ne yapmamız lazım ikinci ele yönelmek istemiyorum
Herkese iyi akşamlar Bir aydır ekran kartı kovalıyoruz RTX 5080 veya RTX 5070Tİ ben ne istediğim ürünü buldum ne de istediğim fiyatı yakaladım alabilen var mı veya alamayanlar ne yapmayı düşünüyor ne yapmamız lazım ikinci ele yönelmek istemiyorum
Amd almak istemiyorumPTTAVM: SAPPHIRE Radeon RX9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit RDNA 4, FSR 4 AMD Ekran Kartı-11348-01-20G
SAPPHIRE Radeon RX9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit RDNA 4, FSR 4 AMD Ekran Kartı-11348-01-20Gwww.pttavm.com
daha aşağı kimse veremedi zaten ,cw şikayeti çok duydum nasıl sizde de varmıben 9070 xt nitro plus aldım 33.400 tl 3 taksite. Vatandan. O sıra baya iyi indirimler vardı ekim sonunda bütün gpu'larda.
bu kartları hep nakit mi aldın :=)Sıfır olarak değil ama ikinci el olarak aradığım kartları aldım.
1x 3080Ti 15K
1x 3080Ti 16K
1x 3080 12.5K
1x 3070Ti 9.5K ` dan aldım. Elimde bir kaç kart var onlar da satılırsa 1 tanede 4080 alıcam ondan sonra 2 sene daha kafam rahat.
Ben sese çok duyarlıyım, sıfır ses sistem kurcam diye ekstra 10.000 tl harcadım. Bu bağlamda evet cw var, boşta yok ama yük altında var. Benim sistemde fanlar yük altında bile 800rpm'i geçmediği için ses çok az o yüzden az bir cw olmasına rağmen duyuluyor ama ben bile bundan rahatsız olmuyorsam kimse rahatsız olmaz diye düşünüyorum.daha aşağı kimse veremedi zaten ,cw şikayeti çok duydum nasıl sizde de varmı
Valla ben 2 haftada hayalimdeki sistemi dizdim indirim kovalayarak çok iyi fiyatlara. DA sistemi de hazır sistem piyasasına göre ucuzdu ama tek tek indirimde toplamaya göre yine baya pahalıydı. Millete ram de ram diyerek geçiriyorlar DA da dahil. Ben kasım ayında şaka yapmıyorum en az 15 kere 5-6k'ya 2x16 6000mhz ram gördüm, aldım da. Ssd'ler de çok iyi fiyatlara sürekli düştü kere de aldım. Kendisi toplamak isteyen çok iyi fiyatlara yine topladı.kimse ne istediği kartı ne de istediği fiyatı bulamadı bence. DA sistem hariç çoğu kimse alamadı bişey.
Agam sıkıntı şu ki milletin kartları şişti ne alacağını bilemedi insanlar. Pc hocası 8k ya 2x16 Ram önermişti Kingston galiba yine de ya stok kalmadı ya da paraBen sese çok duyarlıyım, sıfır ses sistem kurcam diye ekstra 10.000 tl harcadım. Bu bağlamda evet cw var, boşta yok ama yük altında var. Benim sistemde fanlar yük altında bile 800rpm'i geçmediği için ses çok az o yüzden az bir cw olmasına rağmen duyuluyor ama ben bile bundan rahatsız olmuyorsam kimse rahatsız olmaz diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla ben 2 haftada hayalimdeki sistemi dizdim indirim kovalayarak çok iyi fiyatlara. DA sistemi de hazır sistem piyasasına göre ucuzdu ama tek tek indirimde toplamaya göre yine baya pahalıydı. Millete ram de ram diyerek geçiriyorlar DA da dahil. Ben kasım ayında şaka yapmıyorum en az 15 kere 5-6k'ya 2x16 6000mhz ram gördüm, aldım da. Ssd'ler de çok iyi fiyatlara sürekli düştü kere de aldım. Kendisi toplamak isteyen çok iyi fiyatlara yine topladı.