Muhammet.1
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
bilgisayarın özelikleri 2gb ram 32 bit win 7 erkan kartı yok bu özelliklerle hangi oyun motoruyla 3d oyun yapabilirm .Lütfen çok İstiyorum oyun tasarlamak
eywallahUnity, Unreal Engine 1, Unreal Engine 2, Godot Engine, Source 1, Cryengine 1, Construct.
Bu oyun motorlarının yanına Gamemaker Studio da öneririm. Fiyatı pahalı ancak ciddi düşünüyorsanız değiyor.Unity, Unreal Engine 1, Unreal Engine 2, Godot Engine, Source 1, Cryengine 1, Construct.
Godot ve GMS rahatlıkla çalışır diye düşünüyorum. Ki eski sürüm diğer oyun motorları ile de çalışabilir. İşlemcisi çok kötü değilse 2 GB RAM daha ekleyerek çok daha rahat edebilir.Sisteminle sadece unity oyun motoruyla güzel işler yapabilirsin. Diğer motorlar sisteminde kasma yapar. C# öğrenmelisin bu arada ?
C# bilmen lazım dostum.bilgisayarın özelikleri 2gb ram 32 bit win 7 erkan kartı yok bu özelliklerle hangi oyun motoruyla 3d oyun yapabilirm .Lütfen çok İstiyorum oyun tasarlamak
bilgisayarın özelikleri 2gb ram 32 bit win 7 erkan kartı yok bu özelliklerle hangi oyun motoruyla 3d oyun yapabilirm .Lütfen çok İstiyorum oyun tasarlamak
Unity 3Dbilgisayarın özelikleri 2gb ram 32 bit win 7 erkan kartı yok bu özelliklerle hangi oyun motoruyla 3d oyun yapabilirm .Lütfen çok İstiyorum oyun tasarlamak