100 bin bütçe ile hazır kasa lazım aciliyeti var

cuma gününü beklesin bari gaming gecesindeki sistemi alsın boşa ekstra 10k vermesin
söyledim şimdi ama yine şimdi lazım cevabı gelir diye düşünüyorum :/ eldeki seçeneklerle neler yapabiliyoruz? ben bulduklarımı yukarıya atmıştım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
b
söyledim şimdi ama yine şimdi lazım cevabı gelir diye düşünüyorum :/ eldeki seçeneklerle neler yapabiliyoruz? ben bulduklarımı yukarıya atmıştım
akacam birazdan

• Hahaha
kanka full kaliteli parçalar var burda en ucuz neyse o alınmadı full whıte sistem bu neye göre alma diyon öyle yaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 k cevabı var harbi boş adam bu
aynı sıvı soğutma gaming gende 5k (full kalite parça kanka)
attığın kasanın sitede satışı yok
7600mhz cl36 çok stabil ya zaten
9070xt zaten bir facia bu bütçede
attığın her parça piyasa fiyatının üstünde

ya ben o fiyatlardan almadım ki şu an güncel linkleri bunlar ne yapayım

Olur olur sıkııntı yok boşverin tartışmayın :D bana öneri, tavsiye lazım :D

aynı sıvı soğutma gaming gende 5k (full kalite parça kanka)
attığın kasanın sitede satışı yok
7600mhz cl36 çok stabil ya zaten
9070xt zaten bir facia bu bütçede
attığın her parça piyasa fiyatının üstünde
yıllardan beri bu marka ekran kartları kullanıyorum bir problem yaşamadım sıvı soğutma performas testlerinden bak sonra konuş anakartın bu değerleri kaldırıyosa o ram gayet stabil rahat ol evet bazı parçaları bende piyasa fiyatının üstünde olduğunu kabul ederek aldım ama yarın bir durum olduğunda ben değil onlar uğraşacak ahmet mehmet diye hb de satıcı olan kimseden bişey almam biliçli tüket biraz ram olsun ekran kartı olsun işlemci sıvı soğutma kasa psu gibi parçalar beyaz olduğunda her zaman siyahına göre fiyatı daha yüksektir

• Hahaha
yıllardan beri bu marka ekran kartları kullanıyorum bir problem yaşamadım sıvı soğutma performas testlerinden bak sonra konuş anakartın bu değerleri kaldırıyosa o ram gayet stabil rahat ol evet bazı parçaları bende piyasa fiyatının üstünde olduğunu kabul ederek aldım ama yarın bir durum olduğunda ben değil onlar uğraşacak ahmet mehmet diye hb de satıcı olan kimseden bişey almam biliçli tüket biraz ram olsun ekran kartı olsun işlemci sıvı soğutma kasa psu gibi parçalar beyaz olduğunda her zaman siyahına göre fiyatı daha yüksektir
sıvı soğutmaya bir şey demedim ben zaten hep önerdiğim model . sen 5kya satılan aynı modelin 12kya satılanını amtışsın

sıvı soğutmaya bir şey demedim ben zaten hep önerdiğim model . sen 5kya satılan aynı modelin 12kya satılanını amtışsın
ya linki akakçe attım direkt fiyatına sen söyleyince baktım 5 k bandına çok güzel bir seçenek zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11 k da değil

çoğu yere baktım yok
Tamamdır hocam uğraştığın için teşekkür ederim, yine de en mantıklı seçenek ne oldu baktıkların arasında ? onun üzerinde oynaşayım. Bir de anakart min. hangi seri bakmalıyım? diğer parçalara hakimim ama anakart tarafım zayıf.

• Beğen
Geri