Tabletimi sattım sonrasında yaşadığım olay

Reaksiyon skoru
17
Merhaba bugün akşam sahibinden üzerinden tabletini sattım fakat kullanıyorken ekranda hiçbir sorunu yoktu öyle olsa o fiyata koymam ve açıklamayada yazarım para için değmez ve eve gelince fotoğraf attı bana ekranda çizgiler var pikselde bir sıkıntı var acaba yere düşünce böyle bir şey olur mu bence kendisi yaptı ve suçu bana atıyor geri ver diyip tehdit ediyor alsam satamıcam sonuçta yalan söylemiyorum ben haklıyım dava etse kim haklı ilandaki fotoğrafta veya 1 hafta önce çekilmiş YouTube ekranında sorun yok
1037.webp

Ekler

• 1034.webp
    1034.webp
    421.8 KB · Hit: 101
  • 1035.webp
    1035.webp
    427.8 KB · Hit: 100
ilandaki fotolarla adamın attıklarını atarmısın

Sen kendini biliyorsan, verirken hata olmadığını bildiğini ve güle güle kullanmasını söyleyerek iletişimi kes. Muhatap olma. Hayır dava falan açamaz.

Ekler

• 1037.webp
    1037.webp
    216.3 KB · Hit: 99
  • 1035.webp
    1035.webp
    427.8 KB · Hit: 99
  • 1034.webp
    1034.webp
    421.8 KB · Hit: 102
Son düzenleme:
alıcının günahını almak istemiyorum da, tableti düşürüp sonra da kılıf takıp bu duruma bir kılıf uydurmak istemiş olabilir.
ne ara tablete uygun koruyucu camı buldun da yaptırdın seninkinin boyutu da hizası da onun attıklarıyla aynı değil , çizik oluşmuş filan
@metehanxwq

Ekler

• asdasda.webp
    asdasda.webp
    222.6 KB · Hit: 70
Son düzenleme:
2. elden sattığını belirleyen herhangi bir belge kanıt var mı? ve ucuz olduğu için THH bile bunu ciddiye almaz bence, vereceğim tavsiye sakın tehditlerine cevap verme ters cevap verme yazılı konuşmalar önemlidir herhangi bir durumda ve sorması ayıp ne kadara sattın

Sen kendini biliyorsan, verirken hata olmadığını bildiğini ve güle güle kullanmasını söyleyerek iletişimi kes. Muhatap olma. Hayır dava falan açamaz.
Öyle yaptım zaten durumu anlattım anlamasada kendini haklı çıkarmaya çalıştı tehdit falan etti cidden çok korktum öyle deyince (: ama istediğin yere dava et ben haklıyım falan dedim ve engellemedim sonuçta ben haklıyım yardımınız için sağolun

Adama diyeceksin ki kargoyu açarken Video çektin mi çekmediyse güle güle diyeceksin ben nerden bilim senin yapmadığını falan filan.

o ekranın öyle olması sağlam düşmesi lazım üstüne birde ekran koruyucu var nasıl başarmış ilginç :kekw:

aynı yazdıklarını bi chatgptye yaz işin hukuki boyutunu da öğrenirsin dediğim gibi bedeli düşük olduğundan THH dikkate almaz başvuru yapmasına da değmez, seni tehdit ederek parasını koparmak istiyor boşver sen

Geri