❌İndirim Bitti! Arctic Liquid Freezer II 280 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu 3000 tl

Alpha45

80+
Reaksiyon skoru
45
Son 1 yılın en düşük fiyatı, stokda sadece 1 adet var ihtiyacı olan kaçırmasın.

Bu satıcıdan bir şey almazdım ben %50 pozitif ve kötü yorumların hepsi ikinci el ürün diyor.

Aldım sağ ol. 9700x soğutacağım sizce iki fan yeter mi. Arkadaşın yukarıda attığı monotech markalı soğutucuyu ben de bilmiyorum ama arctic ile bir tutamayız heralde. Bilgili bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.

satıcı güvenli mi
Hiç alışveriş yapmadım bu satıcıdan bana güvenli gibi geldi bu satıcıdan birşeyler almış arkadaşlar yorum yapsa daha iyi olur . Attığım resimde satıcının profili ve aldığı puanları yorumları var .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu satıcıdan bir şey almazdım ben %50 pozitif ve kötü yorumların hepsi ikinci el ürün diyor.
Hocam öyle çıkarsa iade edilir ürün. iade hakkımız var sonuçta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım sağ ol. 9700x soğutacağım sizce iki fan yeter mi. Arkadaşın yukarıda attığı monotech markalı soğutucuyu ben de bilmiyorum ama arctic ile bir tutamayız heralde. Bilgili bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.
Rica ederim hocam umarım memnun kalırsınız.

Ekler

• 1000012779.webp
    1000012779.webp
    74.7 KB · Hit: 22
  • 1000012781.webp
    1000012781.webp
    78.3 KB · Hit: 21
yabancı bir marka türkiyeye yeni geldi çok kalitelidir taiwan markası videdolarına bakın youtubeden anlarsınız

Hocam bu videodan bakın sıcaklık değerleri gayet iyi görünüyor bence.

benim attığım soğutucunun Amd Ryzen 9 9950x ile testini izleyin anlarsınız kalitesini

yabancı bir marka türkiyeye yeni geldi çok kalitelidir taiwan markası videdolarına bakın youtubeden anlarsınız
Asıl olay bence 280 vs 360mm olması, herkesin 360mm destekleyen kasası yok, hoş 280mm de ortada bir şey yine 240mm kadar yaygın değil ama bazen 240 destekleyen 280 de destekleyebiliyor, ya da en kötü öne takarlar. Bazen öne bile 360mm takılamayan kasalar var (en azından rahat değil sıkışık tıklım tıklım bir şey oluyor) Neyse kime ne uygunsa, onu alsın 😂

İncehesap, Geçen haftanın indirim ürünüydü. Bu cuma 3200'e sattılar.

Ekler

• 3x taksitle aldım tercih sizin.webp
    3x taksitle aldım tercih sizin.webp
    9.1 KB · Hit: 25
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,451
Üyeler
185,730