Aula S100 PRO Kablosuz Mekanik Klavye 1399₺

Aktif olarak kullandığım klavye. Işık var ama full rgb değil sabit. Karanlıkta harfler gözükmüyor o açıdan kötü. Tam klavye olmasına rağmen biraz küçük eliniz çarpabilir harflere. Onun harici görüntüsü vs güzel hissiyat olarakta baya iyi sorunuz varsa cevaplarım.

yıl olacak 2026 numlocklu klavye kullanmayın çok önemli değilse

Aktif olarak kullandığım klavye. Işık var ama full rgb değil sabit. Karanlıkta harfler gözükmüyor o açıdan kötü. Tam klavye olmasına rağmen biraz küçük eliniz çarpabilir harflere. Onun harici görüntüsü vs güzel hissiyat olarakta baya iyi sorunuz varsa cevaplarım.
kanka bu lazer baskılı işi nasıl tam olarak bi yardımcı olur musun çok anlayamadım o tarafı
bütçeyi kasıp f99 almak mı mantıklı yoksa direkt buna yönelmek mi mantıklı emin olamadım

kanka bu lazer baskılı işi nasıl tam olarak bi yardımcı olur musun çok anlayamadım o tarafı
bütçeyi kasıp f99 almak mı mantıklı yoksa direkt buna yönelmek mi mantıklı emin olamadım
F99’u bilmiyorum lazer baskı dediği türkçe karakterler tuşların üzerinde basılı sıkıntı çıkartmaz dediklerim harici güzel klavye.

Hot swap kablosuz mekanik klavye 1400 daha ne olsun. Alınır.

F99’u bilmiyorum lazer baskı dediği türkçe karakterler tuşların üzerinde basılı sıkıntı çıkartmaz dediklerim harici güzel klavye.
hocam peki kafama göre bi keycap alsam uyumlu olur mu buna. klavyeden hiç anlamadığım için soruyorum

hocam peki kafama göre bi keycap alsam uyumlu olur mu buna. klavyeden hiç anlamadığım için soruyorum
Bence uyumlu olur sıkıntı çıkartmaz eski klavyemden söktüğüm bazı keycapları kullanıyorum hatta harf kısmı şeffaf olanlardan alırsan karanlıkta gözükme mevzusuna da çözüm olur.

%60 lik klavyeden sonra bunlar bana tuhaf geliyor hem yer bakimindan hemde kullanmadığım bir ton tuş bakımından :kekw: fiyati güzel ama pudding keycaps olur mu bilmiyorum buna ama uyarsa hoş durur bu arada klavyenin boyutu 37 cm

Numssuz nasıl kullanıyorsunuz asıl yav bu yıla geldik. Hadi bir 5 sene önce öyle moda olduydu bitti gitti. Elinde kaldı milletin sadece ortaokulda lol oynayacaksan işe yarıyor. Herhangi bir yazı işleminde, kodda, excelde, ofiste nums olmadan kötürüm gibi kullanılıyor. Sadece gerçekten yer sıkıntısı varsa tercih edilmeli. Klavyenin varlık amacı yazmaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,367
Üyeler
185,716
Son üye
Efe8373
Geri