Öneri DİABLO IV DLC İLE BİRLİKTE 27.99$ DEĞER Mİ?

Reaksiyon skoru
131
Herkesin dilinden düşmeyen bir oyun. Fiyatına değer mi? Normalde 50 dolar. Steam bakiyem var ama alıp almamakta kararsız kaldım.

üstten bakış seviyorsan değer. Oyun kendini yenileyecek bir şekilde devamlı bağlanmanı istiyor.

Battle.net'te o paketin aynısı 799 lira istiyorsan ordan da alabilirsin. Sevip sevmemek çok göreceli. İstersen Diablo II:Resurrected ile başla sonra seversen Steam'den veya Battlenet'ten Diablo 4'ü de alırsın. Diablo 4 ilk Türkçe Diablo serisi bu arada diğer oyunlarda dil desteği yok.

Bu oyun online mı oynanıyor?

Battlenetden alırsan 800tlye olması lazım

Eğer günde 2-3saat oynarım diyorsan seni sarar. Ama dersen grind severim, deli gibi content açıyım 5 lira verilmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Online evet

Android de ki gibi Türkçesi anladığım kadarıyla. Biraz pahalıymış ama Türkçe sarar bence. Uyfulama içi satın alma var mı acaba?

Diablo® IV - Standard Edition ile Diablo® IV: Vessel of Hatred™ - Ultimate Edition alsak değer mi dersiniz? Full içerik olması bakımından düşündüm. Steamle aynı fiyata gelmiş olur ama emin olamadım.

2003 den beri blizzard fanı olarak söylemeliyim ki, alınmaz. Tarihi geçti. Path of exile 2 bak derim eğer bu tarz izometrik arpg seviyorsan.

Geri