Epic mi alsam veya steam alsam çok kararsız kaldım

Steamden alırsanız EA app zorunluluğu kalkıyor ama epicten alırsanız ea appinde açılmasını bekliyeceksiniz.
bilgi için tşkelr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

130 dolar bd4 alınmaz. İndirimden başka oynamadığın oyunlardan al. Bd4 fiyatı düşer o zaman alırsın. Yeterince beklersen epic games bedava bile verir.
tmmdır tşk ederim bekleycegim

paylaşımlı hesaptan oynarsın
anlayamdım biraz açar mısınız

İade hakkınız var Epicten alıp deneyin olmaz ise iade edip steam üzerinden alırsınız.

iyi forumlar iyi günler diliyorum .Yakın zamanda boderlands 4 ve bf6 (para kalırsa bf6 alıcam)alma niyetim var ama çok kararsız kaldım fiyatlar steam çok uçuk fiyatlar var boderlans 4 sd editon epicte 4,680 tl ama steam ise 140 dolar güncel kur 5.850 tl geliyor .Aynı olay bf6 aynı olay epicte 3600 tl steam ise 100 dolar güncel kurla 4170 tl yapıyor (büyük ihtimalle bf6 sonra alıcam kış indirmleri ve yahut 4 dolar düştügü zaman:D).
-ek olarak epic games %20 para iadesi veriyor( onla başka oyun alabiliyorsunuz diye duydum)
-ben bd4 arkadaş grubumla oynaycımıgdam dolayı onlar steam alsalar ben epic alsam sıkıntı olur mu birlikte oynayabilir miyiz yoksa sıkıntı olur mu .
***boderlands 4 opti sorunu var yazıyor ben pc demo oynadıgımda pek sıkıntı yaşmadım sadece ram 16 gb onda bir sıkıntı olur mu.(ona göre ram upgrade yapıcam)
Şimdiden teşekkür ediyorum yazım hatası ve sorun çok fazla oldugu için kusura bakmayın:D
Selamlar,
Öncelikle bd4 nereden alırsanız alın arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.
Epic %20 iade olayı çok iyi defalarca faydalandım.
Kısaca ucuz olandan ilerleyin derim. Aradaki fark 3 5 lira değil sonuçta. :)

iyi forumlar iyi günler diliyorum .Yakın zamanda boderlands 4 ve bf6 (para kalırsa bf6 alıcam)alma niyetim var ama çok kararsız kaldım fiyatlar steam çok uçuk fiyatlar var boderlans 4 sd editon epicte 4,680 tl ama steam ise 140 dolar güncel kur 5.850 tl geliyor .Aynı olay bf6 aynı olay epicte 3600 tl steam ise 100 dolar güncel kurla 4170 tl yapıyor (büyük ihtimalle bf6 sonra alıcam kış indirmleri ve yahut 4 dolar düştügü zaman:D).
-ek olarak epic games %20 para iadesi veriyor( onla başka oyun alabiliyorsunuz diye duydum)
-ben bd4 arkadaş grubumla oynaycımıgdam dolayı onlar steam alsalar ben epic alsam sıkıntı olur mu birlikte oynayabilir miyiz yoksa sıkıntı olur mu .
***boderlands 4 opti sorunu var yazıyor ben pc demo oynadıgımda pek sıkıntı yaşmadım sadece ram 16 gb onda bir sıkıntı olur mu.(ona göre ram upgrade yapıcam)
Şimdiden teşekkür ediyorum yazım hatası ve sorun çok fazla oldugu için kusura bakmayın:D
Epic den al. Epic de %20 iade var ve hala TL ile bizlere urunleri satarak bize en azindan saygi duyduklarini gosteriyorlar. Steam beni dolara gectigi gun kaybetti

Selamlar,
Öncelikle bd4 nereden alırsanız alın arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.
Epic %20 iade olayı çok iyi defalarca faydalandım.
Kısaca ucuz olandan ilerleyin derim. Aradaki fark 3 5 lira değil sonuçta. :)
çok teşekür ederim büyük ihtimalle epic alacagım sağolun

Epic den al. Epic de %20 iade var ve hala TL ile bizlere urunleri satarak bize en azindan saygi duyduklarini gosteriyorlar. Steam beni dolara gectigi gun kaybetti
evet haklısın steam çok uçuk fiyata satmaya devam ediyor

Dolara geçse bile hala gönlümün sultanı kopamıyorum ondan. En büyük sebepleri oyunlarımın neredeyse hepsi orada ve bazı sevdiğim oyunlar örneğin Microsoft Flight Simulator gibi Epic Games üzerinde yoklar buda benim için her ne kadar TL olsa da büyük bir eksi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,370
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri