ilk sayfalarda plakayı silip tekrar yazıp tekrar kod alındığı yazılmış ama olup olmadığını bilmiyorum akbankım yok maalesef , siz bu yöntemi deneyip belki alabilirsiniz bir bakın istersenizBitti mi acaba araç bilgilerini girdim ekran donup kaldı varsa fazladan kod alabilirim
Belki de o sebepten dolayı kaldırılmıştır teşekkürler yine de.ilk sayfalarda plakayı silip tekrar yazıp tekrar kod alındığı yazılmış ama olup olmadığını bilmiyorum akbankım yok maalesef , siz bu yöntemi deneyip belki alabilirsiniz bir bakın isterseniz![]()
valla hiç bir fikrim yok üstadım olabilir , rica ederim iyi gecelerBelki de o sebepten dolayı kaldırılmıştır teşekkürler yine de.
sınırsız kod olunca ne olacak, her kodda telefon numarası istiyor ve sıfır olmak zorunda..aynen plaka silip eklenince tekrar kod geliyormuş. deneyin sınırsız kod olacak bu gidişle herkes faydalansın gönderin![]()
5-10 tane alanlardan hayırseverlerden biri bana da PM yapıştırsın, derbiyi izleyelim bari.aynen plaka silip eklenince tekrar kod geliyormuş. deneyin sınırsız kod olacak bu gidişle herkes faydalansın gönderin![]()
Tanesini 50den satanlar var.sınırsız kod olunca ne olacak, her kodda telefon numarası istiyor ve sıfır olmak zorunda..
Allah razı olsun kardeşimAkbank araç ekleme yerine kendi plakanızı veya rastgele araç plaka bilgileri girip 1 haftalık tod paketi alabilirsiniz derbiyi izleyebilirsiniz iyi seyirler. tamamen ÜCRETSİZ!
Alıntıyı görüntüle
Not: Rastgele plaka eklediğiniz takdir de oluşabilecek sorunlarda siz sorumlusunuz.
Yardımcı olabilseydim ne mutlu bana keyifli seyirlerAllah razı olsun kardeşim
Forumda 19 arkadaşa kod verdim. Herkese iyi seyirler. Sanada teşekkürler paylaşım icin.Tanesini 50den satanlar var.