Rtx 4060 lı sistem için yükseltme

benmı sana gıcık kapmısım :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: ilk defa senın gıbı bır kullanıcı goruyorum
adam 5600 b550 gecmek ıstemıs bende onun yerıne 12400f gecsen zaten 5600 b550ye gecmene gerek kalmayacak aynı degerlerı alacaksın anlamında 12400f dedım nerenle okuyorsan artık
12400f diyo hala tamam sensin
Her mesajıma hahaha atacak kadar belli etme gıcık olduğunu uğraşamam senle vel.d seni

of nasıl gıcık oldum bılemezsın suan hem ilk laf atan o hem gıcık olan benım cok mantıklı bırde veledım :kekw::kekw::kekw:
12400f diyo hala tamam sensin
Her mesajıma hahaha atacak kadar belli etme gıcık olduğunu uğraşamam senle vel.d seni

inan tanımıyorum bıle senı o kadar mı dalga gecmısım yanı :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kankam benım adam b550 5600 demıs
orta bır b550 ve 5600 alsa en az 10k tutacak ve buyuk ıhtımalle butcesı de bu kadar gelmıs 18k ya ddr5 gec dıyorsun :kekw: :kekw:
yenı okuyorumda mesajlarını allahtan boyle bırı degılım ya
Tamam sensin. Sen benim gibi biri olma zaten devam bu kafayla kendi kendine bütçe çıkarmış bide 10k diyo Allahım kafayı yicem🤣

Tamam sensin. Sen benim gibi biri olma zaten devam bu kafayla kendi kendine bütçe çıkarmış bide 10k diyo Allahım kafayı yicem🤣
lütfen benı engelle ve bir
1764610455222.webp
tan kurtulmus olayım

Ne yaşion. Sen ilk hahaha attın diye tartışıyoruz zaten max 13lük v.led
evet dogru ölü soket falan ona gulmustum cıdden

al birdaha güleyim

:kekw:

evet dogru ölü soket falan ona gulmustum cıdden

al birdaha güleyim

:kekw:
Hala ölü soket değil diyor Allahım ya😃
At at her mesajıma at haha emojisini çok havlisin

Hala ölü soket değil diyor Allahım ya😃
At at her mesajıma at haha emojisini çok havlisin
kankam sen yazdıgın mesajlardan verdıgın cevaplardan yasının kucuk oldugu ve boyle bır durumda elın ayagna dolastıgnı ben burdan anlıyorum
ölü soketi ben demedim sen demişssin ve bende ona güldüğmü belirttim orda
uzatmayacagım kudur kendı kendıne burda

Arkadaşlar ekran kartını satıp yeni bir sistem alma opsiyonumda var ilerde. Şuan bütçem ortalama 10 civarı. Size sormak istedigim şey tam olarak, yükseltme 1080p de fps oranlarıma çok yansır mı? Hayır yansımaz diyorsanız yeni bir sisteme yönelicem.

Tamam kardeşim diyorum artık uzatma.
kankam sen yazdıgın mesajlardan verdıgın cevaplardan yasının kucuk oldugu ve boyle bır durumda elın ayagna dolastıgnı ben burdan anlıyorum
ölü soketi ben demedim sen demişssin ve bende ona güldüğmü belirttim orda
Tamam kardeşim "ne yaşion" yazmayıp benden büyük olan sensin. Elim ayağıma dolaşıyor tamam kardeşim "ordan anlıyormuşsun" seni de anlıyorum.. Ölü soket dedin demedin kardeşim.
Neyse uzatma artık hep aynı cevaplar hep aynı gıcık olup hahaha atman baydı artık.

Tamam kardeşim diyorum artık uzatma.

Tamam kardeşim "ne yaşion" yazmayıp benden büyük olan sensin. Elim ayağıma dolaşıyor tamam kardeşim "ordan anlıyormuşsun" seni de anlıyorum.. Ölü soket dedin demedin kardeşim.
Neyse uzatma artık hep aynı cevaplar hep aynı gıcık olup hahaha atman baydı artık.
Arkadaşlar ekran kartını satıp yeni bir sistem alma opsiyonumda var ilerde. Şuan bütçem ortalama 10 civarı. Size sormak istedigim şey tam olarak, yükseltme 1080p de fps oranlarıma çok yansır mı? Hayır yansımaz diyorsanız yeni bir sisteme yönelicem.
bak dedıgımı gıbı oldu kankaammmmmmmmmmmmmm :kekw: nası gıcık oluyorum sana varya anlatamam suan

aslında kart durabılır de parcaları satarak suankı butcenınde ustune ekleyerek ddr5 gecebılırsın ama suan butce cok fazla yoksa 12400f gecmek en mantıklısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,413
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri