Yardım Gaming Laptoplar Alınır Mı?

laptopi bu kadar uzaga koyup harici klavye kullanmak suna benziyor : bu noktada git masasustu al ngl gng
Aga klavye boyundan dolayı yapacak bir şey yok. Böyle oynamak daha keyifli bence. Soğutucudan dolayı elleri Laptopa dayamak bir süre sonra rahatsız ediyor. Tuşları da kirlenmeye başlıyor ne gerek var 😎

52K'ya onu alacağıma bunu alırım daha iyi işlemci ve daha iyi ekranı var hemde güncel ekran kartı. 4070 mobil şuan 5060 mobil ile neredeyse aynı performansta diyebiliriz hatta MFG olan oyunlarda 5060 daha önde incelemesi de var cihazın bakabilirsin güzel cihaz

52K'ya onu alacağıma bunu alırım daha iyi işlemci ve daha iyi ekranı var hemde güncel ekran kartı. 4070 mobil şuan 5060 mobil ile neredeyse aynı performansta diyebiliriz hatta MFG olan oyunlarda 5060 daha önde incelemesi de var cihazın bakabilirsin güzel cihaz

Yok hocam excalibur pek alasım Yok gibi ama Marka olarak sizce hangisi daha iyi olur?

Yok hocam excalibur pek alasım Yok gibi ama Marka olarak sizce hangisi daha iyi olur?
Siz bilirsiniz o zaman bana pahalı geldi keşke biraz daha erken davransaydınız düne kadar çok iyi seçenekler vardı Aralık'a girer girmez fiyatlar arttı hep

Siz bilirsiniz o zaman bana pahalı geldi keşke biraz daha erken davransaydınız düne kadar çok iyi seçenekler vardı Aralık'a girer girmez fiyatlar arttı hep
yapabileceğim bir şey yok zaten şuanda alamayacağım 2026'ya falan kaldı benim laptop işi

yapabileceğim bir şey yok zaten şuanda alamayacağım 2026'ya falan kaldı benim laptop işi
o zaman şuan bakmanın pek bir mantığı yok yeni cihazlar çıkacaktır yada en basitinden fiyatlar değişecektir o yüzden almayacaksanız hemen boşuna araştırıp zaman kaybetmeyin şuan

hocam bunu alacağına fırın alabilirsin kestaneler benden

Geri