🔥İndirim Razer BlackShark V2 X 1.599 ₺

Parasını hak eden bir kulaklık

Yorumu da yarim birakmisim ammdksms. 200 tl ye bunu aldigimda, universitede 1+1 evi 450 ye kiraliyodum. Ayni tarih, bilemedim uygun mu degil mi
Ben de bunu bırakayım hala taş gibi. Şu anki fiyatı abartı tabi.

Ekler

• Screenshot_20251201-134149_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20251201-134149_Hepsiburada.webp
    37.5 KB · Hit: 46
  • Screenshot_20251201-134329_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20251201-134329_Hepsiburada.webp
    95.3 KB · Hit: 46
Arkadaşlar eğer Cs2 oynuyorsanız jaklı versiyonunu almayın, düşük ses problemi var. Aynı problem Pubg steam versiyonu için de geçerli.

Usb girişlisini almıştım 2 hafta önce 1400'den jaklı olan bu fiyata değmez

Ben de bunu bırakayım hala taş gibi. Şu anki fiyatı abartı tabi.
Sennheiser abi tartisilmaz zaten, gule gule kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama fiyati saglam artmis abi. Ben 10 sene once 200 e almisim, sen 5 sene once 500 e almissin, benimki suan 3 k vardir tahminen, bilmiyorum, seninki direk 20 katı artmis 😀

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama fiyati saglam artmis abi. Ben 10 sene once 200 e almisim, sen 5 sene once 500 e almissin, benimki suan 3 k vardir tahminen, bilmiyorum, seninki direk 20 katı artmis 😀
Normal şartlarda max fiyatı 1200 olması lazım 5 senelik zamı. Zaten Türkiye ekonomisi 2017 de başladı 2019 son dönemiydi 2020 de tamamen çöküş başladı sonrası malum zaten.Tek pişmanlığım gsp 350 modelini alamamış olmam arada yarı yarıya fiyat farkı vardı ama işte ne olacağı belli olmuyor. Derler ya Öleceğim günü bilsem mezarımı kazarım. Şu anki fiyatı zaten piyasa da olmadığı için yani gelmediği için pahalı artı o parayı da aklı başın da olan almaz. Çeşit olsun diye koymuşlar sazanın biri çıkarsa elinde kalanı satar işte.

Normal şartlarda max fiyatı 1200 olması lazım 5 senelik zamı. Zaten Türkiye ekonomisi 2017 de başladı 2019 son dönemiydi 2020 de tamamen çöküş başladı sonrası malum zaten.Tek pişmanlığım gsp 350 modelini alamamış olmam arada yarı yarıya fiyat farkı vardı ama işte ne olacağı belli olmuyor. Derler ya Öleceğim günü bilsem mezarımı kazarım. Şu anki fiyatı zaten piyasa da olmadığı için yani gelmediği için pahalı artı o parayı da aklı başın da olan almaz. Çeşit olsun diye koymuşlar sazanın biri çıkarsa elinde kalanı satar işte.
Olabilir kardesim modeli bilmedigimden, eder-etmez diyemedim. Ama dedigin gibidir muhtemelen. Hayrini gör, fazla bile ekmegini yedik allah var. Özellikle ben gecen sene 400 e pedlerini degistirdim, suan canavar gibi, hani goren okuyan olursa, burdan da saglamligini gormus olur.😀

Aynısı var aldığımdan bu sorun vardı şimdi daha çok arttı
Ses açma kısmı tuşuna baskı olunca ya da değince ses gidiyor sağ veya sol gidiyor

Eğer gaziantepde yaşayan varsa Fıstıklı bim şubesinde 1150 TL satıyorlar açılmamış kutu. Bide beykent bim şubesindede Razer Cobra pro mouse var 699 TL:cool:

Ekler

• razer.webp
    razer.webp
    99.8 KB · Hit: 39
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,328
Üyeler
185,708
Son üye