S25 ultra pil sorunu ve samsung ilgisizliği

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
507
Öncelikle şunu belirteyim telefonun nerdeyse tüm özelliklerinden memnunum öneririm fakat 1 ay önce s25 ultra aldım ilk günden beri oyun oynamama rağmen 1 gün çıkaramıyor telefon batarya kalibrasyonu fln dediler hikaye 2.hafta yetkili servise verdim yazılım attık diyip gönderdiler yine çözülmedi kulaklığıma da aynı şekilde dediler o da çözülmedi yani akşam yatarken mobil veri arka planda olanları vs. Kapatıp yatıyprum ama kalktığımda şarj 10 15 gitmiş oluyor çözümü nedir bundan önce s24 ultra kullanıyorum onda bile 2 gün rahat çıkarıyorudu

Son düzenleme:
Öncelikle şunu belirtryim telefonun nerdeyse tüm özelliklerinden memnunum öneririm fakat 1 ay önce s25 ultrq aldım ilk günden beri oyun oynamama rağmen 1 güün çıkarymıyor telefon batarya kalibrasyonu fln dediler hikaye 2.hafta yetkili servise verdim yaxılım attık diyip gönderdiler yine çözülmedi kulaklığıma da aynı şekilde dediler o da çözülmedi yani akşam yatarken mobil veri arka planda olanları vs. Kapatıp yatıyprum aam kalktığımda şarj 10 1y gitmiş oluyor çözüm0 nedir bundan önce s24 ultra kullanıyorum onda bile 2 gün rahat çıkarıyorudu
Harf ve imla hatasında olaya odaklanamadım.

Gerçekten çok fazla imla hatası var anlayamadık geceden sabaha %10 mu düşüyor İnternet kapalı olmasına rağmen?

Gerçekten çok fazla imla hatası var anlayamadık geceden sabaha %10 mu düşüyor İnternet kapalı olmasına rağmen?
Evet bu kadar olduğunu fark etmedim hızlı yazıyorum 1 2 tane kaçıyordu fazla kaçmış düzeltiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harf ve imla hatasında olaya odaklanamadım.
Düzelttim kb

Normal değil gibi servisler herywrde öyle zaten. Değiştirtebiliyorsan çok geçmeden pil veya komple cihaz değiştirt derim. Ama zor gibi

kvk servise gönderiyorsanız gördüğüm en ilgisiz servis odur başka servise göndermeyi deneyin

Normal değil gibi servisler herywrde öyle zaten. Değiştirtebiliyorsan çok geçmeden pil veya komple cihaz değiştirt derim. Ama zor gibi
Hocam 1 aylık cihaz ve batarya asla değişmem ha satıp s26 ultra da geçebilirim ama 30 k eklemem gerekicek sıfır iyi bir cihaxım var yani zarara girmek istemiyorum

Başka servise götür bide.

400.webp
hocam pil grafiğini ve pil sağlığını atar mısın
398.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,804
Üyeler
186,794
Son üye