Öneri Dostlar Akvaryum Kasama Şu Fanları Almayı Düşünüyorum Malum Lianli Fan Fiyatları

Hunzz

80+
Reaksiyon skoru
33
6 Tane Almayı Düşündüğüm Fan Modeli Bu Hocalarım
Çok Hoş Gözüküyor Hocam Kasaya Yakışacağını Düşüyorum
Psu Bu Konuda Önemlimi Fikrim Yok Ama Genede Koyayım
Dönüştürücü Felan Gerekirmi Hocam

6 Tane Almayı Düşündüğüm Fan Modeli Bu Hocalarım
Çok Hoş Gözüküyor Hocam Kasaya Yakışacağını Düşüyorum
Psu Bu Konuda Önemlimi Fikrim Yok Ama Genede Koyayım
Dönüştürücü Felan Gerekirmi Hocam
Ben de çok düşündüm ama her ne kadar güzel de olsa, PWM olarak da geçse , her ne kadar 4 pinli de olsa gerçek PWM değilmiş. Ben Thermalright ın fanlarını aldım. Hem sessiz, hem güzel, hem Lian Li fanları gibi tek kablo ile bağlantılı.Kesinlikle tavsiye ederim.

Ben de çok düşündüm ama her ne kadar güzel de olsa, PWM olarak da geçse , her ne kadar 4 pinli de olsa gerçek PWM değilmiş. Ben Thermalright ın fanlarını aldım. Hem sessiz, hem güzel, hem Lian Li fanları gibi tek kablo ile bağlantılı.Kesinlikle tavsiye ederim.
İyimi Peki Hocam Performansı Nasıl

İyimi Peki Hocam Performansı Nasıl
Valla bi sinirle 10 tane aldim. 6 reverse, 4 de normal. Hem sessiz hem de çok şık. Kablo fazlaligindan da kurtardi
1000053351.webp

Biraz fazla ver,en azından sağlam bişey al.Bu fanlara 2 yıl birebir değişim garantisi de veriyorlar

Aga ben 2 hafta önce son kalanı aldım, o zamandan beri hiç gelmedi veya ben görmedim. Bunu bekleyen çok kişi var toz oluyor geldimi.
Hocam Daha Sabah Stoktaydı. Peki Fan Olarak Hangi Fanları Kullanıyorsunuz Hocam

Hocam Daha Sabah Stoktaydı. Peki Fan Olarak Hangi Fanları Kullanıyorsunuz Hocam
Ha bu stoğa geliyor ben flow olanını diyorum. 5 tane reverse fanla geliyor çok güzel fanlar. ben 5 revers blade stok fan + 4 arctif f12 pwm pst ile kullanıyorum.

Ekler

• IMG_20251130_180620.webp
    IMG_20251130_180620.webp
    985.4 KB · Hit: 22
  • IMG_20251123_130319.webp
    IMG_20251123_130319.webp
    1 MB · Hit: 23
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,537