15-25 arası evet 25 ten sonra olgun bir kadının bir erkeği sadece suratına bakarak seçeceğini düşünmüyorum.%99 öyle diye düşünüyorum
Bana kalırsa yanlış bir düşünce. Sokağa çıktığınızda gördüğünüz çiftler toplumun güzellik standartlarının çok çok üstünde kişiler mi yoksa çoğunlukla ortalama kişiler mi? Bu soruyu kendinize sorduğunuzda ve biraz üzerine kafa yorduğunuzda cevabı bulursunuz?%99 öyle diye düşünüyorum
Çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır aynaya bakıp ben çirkinim diye sevgilim olmuyor hüğ diyen insanlar kendine dikkat etmeyen insanlardır.Biraz empati yapın. Siz Yarmagül gibi bir kıza aşık olur muydunuz? Dış güzelliğin önemli olmadığı iddiası çirkinlerin uydurduğu bir şey.
keko seven kızları düşünmeyin bu konuda onları zaten saymıyorum kezban kızlar umrumda değilBana kalırsa yanlış bir düşünce. Sokağa çıktığınızda gördüğünüz çiftler toplumun güzellik standartlarının çok çok üstünde kişiler mi yoksa çoğunlukla ortalama kişiler mi? Bu soruyu kendinize sorduğunuzda ve biraz üzerine kafa yorduğunuzda cevabı bulursunuz?
ergenlikte en önemli şey yanındakinin yakışıklı ve tanınıyor olması ergenlikten sonrası zaten tipe çok bakmaz diye düşünüyorum%99 öyle diye düşünüyorum
25 yaşında kadınlar olgunlaşıyor surata değil işleve bakıyor 25 yaşından sonra yakışıklı olacaksın ama hiç bir işe yarmayacaksın işin yok paran yok senle neden olsun ?niye 25 ten sonra tip devre dışı kalıyor
ben öyle bir şey demedimÇirkin insan yoktur bakımsız insan vardır aynaya bakıp ben çirkinim diye sevgilim olmuyor hüğ diyen insanlar kendine dikkat etmeyen insanlardır.
ha hem yakışıklı hem işlevselse 3-0 önünde olur orası ayrı.25 yaşında kadınlar olgunlaşıyor surata değil işleve bakıyor 25 yaşından sonra yakışıklı olacaksın ama hiç bir işe yarmayacaksın işin yok paran yok senle neden olsun ?
işlev25 yaşında kadınlar olgunlaşıyor surata değil işleve bakıyor 25 yaşından sonra yakışıklı olacaksın ama hiç bir işe yarmayacaksın işin yok paran yok senle neden olsun ?