Alihanyilmaz
80+ Silver
- Katılım
- 23 Kasım 2023
- Mesajlar
- 4,569
- Reaksiyon skoru
- 1,469
At bi selfi, inanalım.Atatürkçü bir askeri öğrenci ile zaten anlaşamazsın sen. Gidip cemaatlerde boy göster.
At bi selfi, inanalım.Atatürkçü bir askeri öğrenci ile zaten anlaşamazsın sen. Gidip cemaatlerde boy göster.
Eski Askeri öğrenciyim. Normalde kanıtlamakla da uğraşmam ama hadi bu seferlik senin istediğin gibi olsun. İnanmıyorsan da Ankaradaysan KHO önüne her zaman beklerim.At bi selfi, inanalım.
Dövecen mi gelirseEski Askeri öğrenciyim. Normalde kanıtlamakla da uğraşmam ama hadi bu seferlik senin istediğin gibi olsun. İnanmıyorsan da Ankaradaysan KHO önüne her zaman beklerim. Ama konuşmaya gelmem.
Canı nasıl isterse.Dövecen mi gelirse
Yav 2 ihtimal var ya konusacaksiniz yada dövüşexeksiniz hangisiCanı nasıl isterse.
adghjkdghadgha yetişkin insanlarız kardeşim benim. Muhtemelen bir araya bile gelmeyiz. Konu da bu değil sanki.Yav 2 ihtimal var ya konusacaksiniz yada dövüşexeksiniz hangisi
Kendi seviyende birini bul. Seninle anlaşamayacağız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geçmiş zaman kullandığına göre son yürüyüşün 22 sene önce olmalı.
Yav abicim Oldu da bir araya geldiniz sağ aparkat atacak misin atmayacak misinadghjkdghadgha yetişkin insanlarız kardeşim benim. Muhtemelen bir araya bile gelmeyiz. Konu da bu değil sanki.
Bu kafada ki adamlar genelde bizim gibilerle bir araya gelmez. Gelirse de aklında ki senaryoyu yaşatırım kanka sıkma canını. Tatmin oldun mu?Yav abicim Oldu da bir araya geldiniz sağ aparkat atacak misin atmayacak misin
bu kafayla senden öğretmen olmaz bırak şimdi o üniversiteyi sen valona dön.Bu kafada ki adamlar genelde bizim gibilerle bir araya gelmez. Gelirse de aklında ki senaryoyu yaşatırım kanka sıkma canını. Tatmin oldun mu?
Ooo çok ağır iddia. Öğretmen olup olmayacağımı 4 sene sonra görürüz. Ama sizin fikriniz de ki cemaatçi, tarikatçı, Atatürk düşmanlarına söylediklerim az bile. Keşke bu fikirlerinizi adam gibi reelde de dile getirebilirsiniz. Hainliğiniz içinizi kemiriyor ama dile getirmeye korkar olmuşsunuz. Hadi sende insta dan kadir mısıroğlu reels'leri izlemeye devam et.bu kafayla senden öğretmen olmaz bırak şimdi o üniversiteyi sen valona dön.
O kimOoo çok ağır iddia. Öğretmen olup olmayacağımı 4 sene sonra görürüz. Ama sizin fikriniz de ki cemaatçi, tarikatçı, Atatürk düşmanlarına söylediklerim az bile. Keşke bu fikirlerinizi adam gibi reelde de dile getirebilirsiniz. Hainliğiniz içinizi kemiriyor ama dile getirmeye korkar olmuşsunuz. Hadi sende insta dan kadir mısıroğlu reels'leri izlemeye devam et.
Abdest alıp Cami'ye de girseydin.Geçen haftadan bu zamana çok zaman geçmedi.
Neden eski öğrenci? Atıldın mı?Eski Askeri öğrenciyim. Normalde kanıtlamakla da uğraşmam ama hadi bu seferlik senin istediğin gibi olsun. İnanmıyorsan da Ankaradaysan KHO önüne her zaman beklerim.