Kioxia 1TB Excerıa Pro alınır mı 4400 TL

Akif Erdem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
344
Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
alınır hızı yüksek, kaliteli ssd fakat peşin fiyatına 3 taksitmiş.
bunu hepsiburada veya amazondan alın peşin fiyatına 6 taksit var ve Dram mevcut.

alınır
https://www.hepsiburada.com/kioxia-...-ssd-disk-p-HBCV00001MKR7A?magaza=Hepsiburada satıcı hepsiburada en ucuz burada zaten piyasada bu fiyata bulunmuyor bile artık arkadaşlar ne düşünüyorsunuz ? direkt sipariş edeceği
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok sağlıklı bir model değil. Bence. İkinci elden bu bantlarda daha iyi modeller alabilirsin
ikinci ele bulaşmaya gerek yok bence hocam sıfır alsın garantili olsun

alınır hızı yüksek, kaliteli ssd fakat peşin fiyatına 3 taksitmiş.
bunu hepsiburada veya amazondan alın peşin fiyatına 6 taksit var ve Dram mevcut.
Hocam o kadar limitim yok 4.5k vardı tam şansa bu fiyatta 5k altına hiç görmedim bu ssdyi şu stoklar sıkıntıya girdiğinden beri

Siparişi verdim direkt arkadaşlar ya piyasada ne olacağı hiç belli olmuyor

Hocam o kadar limitim yok 4.5k vardı tam şansa bu fiyatta 5k altına hiç görmedim bu ssdyi şu stoklar sıkıntıya girdiğinden beri

Siparişi verdim direkt arkadaşlar ya piyasada ne olacağı hiç belli olmuyor
İyi yaptın hayırlı olsun

güzel ssd ısınma problemi var biraz ben ilk başta aldıgımda ses yapmasın diye soğutucunun fanları yüzde 20 sabitte kullanıyordum ssd pcyi kastırıyordu ben de cpufan ayarını defaulta çektim azcık daha cok ses geliyor ama kasa sogudugundan ssd de sogudu gitti o problem
onun haricinde memnunum suan

güzel ssd ısınma problemi var biraz ben ilk başta aldıgımda ses yapmasın diye soğutucunun fanları yüzde 20 sabitte kullanıyordum ssd pcyi kastırıyordu ben de cpufan ayarını defaulta çektim azcık daha cok ses geliyor ama kasa sogudugundan ssd de sogudu gitti o problem
onun haricinde memnunum suan
Ben fanları falan fullde kullanıyorum :D sıkıntı çıkmaz umarım olmadı soğutucu alacağız mecbur

evet daha da artacak
Evet evet, ram&ssd fiyatları artmaya devam ediyor.. Daha da düşmez 2026 sonuna kadar..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,666
Üyeler
186,087
Son üye
kivanc_ile
Geri