Türkiyede neden iphone bu kadar tercih ediliyor?

Birde herkes s25u demiş. Android diyince samsung geliyorda günümüzde artık her amaç için iphone u geçen bir telefon var. Oyun için redmagic kamera için vivo x300 pro vs. Siz bakmayın dxomarka. Telefoto lensinde ois olmayan bir telefon o kadar yüksek alamaz. Diğer birçok şeyi saymıyorum bile. Bu tarz olarak iphone çok geride ama hala ekosistem olarak daha önde.
x300 pronun fiyatından haberin yok galiba hocam s25uyu bırak z fold 7 alınır üzerine bir de paran artar

Birde herkes s25u demiş. Android diyince samsung geliyorda günümüzde artık her amaç için iphone u geçen bir telefon var. Oyun için redmagic kamera için vivo x300 pro vs. Siz bakmayın dxomarka. Telefoto lensinde ois olmayan bir telefon o kadar yüksek alamaz. Diğer birçok şeyi saymıyorum bile. Bu tarz olarak iphone çok geride ama hala ekosistem olarak daha önde.
kamerada huawei mi daha iyidir vivo onu geçer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

x300 pronun fiyatından haberin yok galiba hocam s25uyu bırak z fold 7 alınır üzerine bir de paran artar
içinden lens falan çıkmıyor mu onun normal bence askjfaskjdas

Ucuz mal alacak kadar zengin değilim. sözü bence tam oturuyor.
Bana bir tane örnek gösterin iphone 6s ile piyasaya çıkmış hala aktif kullanılan bir telefon. Banka whatsap vs herşeyi aktif şekilde kullanıyoruz tek sorun hafıza onuda icloud ile hallediyorsun.

Kendimde 12 mini kullanıyorum benim aldığım dönem galaxy s serisi alıp kullananlar 2-3 model değişti ben hala donmadan kasmadan devam ediyorum

Bana bir tane örnek gösterin iphone 6s ile piyasaya çıkmış hala aktif kullanılan bir telefon. Banka whatsap vs herşeyi aktif şekilde kullanıyoruz tek sorun hafıza onuda icloud ile hallediyorsun.

Kendimde 12 mini kullanıyorum benim aldığım dönem galaxy s serisi alıp kullananlar 2-3 model değişti ben hala donmadan kasmadan devam ediyorum
Tamamen kullanımına bağlı hocam 13 alan arkadaşıma 2 yıl dayandı sadece eğer s6 edgei de o şekilde kullanırsan o da dayanır ama tabii ki o dönemler bariz iphone üstünlüğü vardı

Var haberim. Ben alınır demedim. X200 proda yeter zaten Diğerlerine.

kamerada huawei mi daha iyidir vivo onu geçer mi

içinden lens falan çıkmıyor mu onun normal bence askjfaskjdas
Valla çok yakınlar diyebilirim. İkiside yer yer geçiyor ama zoomda x300 pro bir tık önde diyebilirim. Kitsiz olarak.

Valla baya videolar görüyorum ama sanırım hala 3-4 sene destek veriyorlarmış zaten yavaş yavaş pazar payına girmeye başladılar
Samsung s26u da 10 sene idda etti sanırım değilse bile 7 sene. Vivo 5 sene android 7 sene güvenlik vaad etti. Onlarda gelişiyor.

Var haberim. Ben alınır demedim. X200 proda yeter zaten Diğerlerine.

Valla çok yakınlar diyebilirim. İkiside yer yer geçiyor ama zoomda x300 pro bir tık önde diyebilirim. Kitsiz olarak.

Samsung s26u da 10 sene idda etti sanırım değilse bile 7 sene. Vivo 5 sene android 7 sene güvenlik vaad etti. Onlarda gelişiyor.
bana 7 yetiyor ondan sonra foldların gelişmiş haline geçerim

eski telefonumu garantiye vermiştim sonrasında da para aldım onun için bu da tam 1 yıl önce yılbaşından önce oluyor kasım veya aralık ayıydı
hadi dedim üç ay falan note 4 ile idare eder çıktığı gibi de s25 veya ultrasını alırım diye.
iphone 6sden bile daha eski olan note 4te de bütün banka uygulamaları whatsapp ve instagram çalışıyordu. 3 ay kullandım batarya dışında bir sıkıntısını görmedim.

Geri