Beyaz Sistem mi Siyah Sistem mi?

İki sistem topladım yakın zamanda..Biri siyah biri beyazdı Beyaz daha yakışıklı duruyor .Ama çizilme ihtimali daha fazla oluyor. Bu yüzden siyah ve karma rgb fanlar bence daha iyi.

hocam saat başı temizlemezsem bana da adam demesinler o hiç sorun değil vallahi ya şuan bütçeyi atması önemli beyaz çok aşıyor vallahi teşekkürler önerin için
Haklısın. Aslında bu iş zevk işi. Bugüne kadar hep siyah topladım. Aslında RGB ler siyahta daha bi şık duruyor gibi.
İlk defa beyaz yaptım ama daha çok zevk aldım emin ol. Tabi bütçeni aştığı için bişey diyemem

Haklısın. Aslında bu iş zevk işi. Bugüne kadar hep siyah topladım. Aslında RGB ler siyahta daha bi şık duruyor gibi.
İlk defa beyaz yaptım ama daha çok zevk aldım emin ol. Tabi bütçeni aştığı için bişey diyemem
anladım hocam teşekkürler

Yılbaşına doğru sistemi toplayacağım geçenlerde konular çatım gören olmuştur illaha, 160 k bütçeye 5080 9800x3d toplayacağım ama bir türlü karar veremedim siyah mı beyaz mı diye bütçeden az bir şey oynarsa sorun olmaz o sorun değil. Ayrıca 12k civarına sıvı soğutma arıyorum yardımcı olursanız o konuda da
Ben beyaz sistemciyim ve devam. :peepokalp:

aynen bir yerden sonra cebe zarar sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam kırmızı çok parça göremiyorum ya mlg edition vardı bi ara msı da o da çok pahalıydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyaz yaparsam kesinlikle şunu alırım anakarta
Bu anakartı kullanıyorum. 25 çok bence. 14-15 civarı almıştım.
Fanları siyah yapacaksan https://www.gaming.gen.tr/urun/764144/thermalright-tl-m12q-argb-120mm-kasa-fani/
Beyaz yapacaksan https://www.gaming.gen.tr/urun/764171/thermalright-tl-m12qw-argb-120mm-beyaz-kasa-fani/
Lian Li nin fanlarını aratmaz

Yılbaşına doğru sistemi toplayacağım geçenlerde konular çatım gören olmuştur illaha, 160 k bütçeye 5080 9800x3d toplayacağım ama bir türlü karar veremedim siyah mı beyaz mı diye bütçeden az bir şey oynarsa sorun olmaz o sorun değil. Ayrıca 12k civarına sıvı soğutma arıyorum yardımcı olursanız o konuda da
şimdiden sistemin hayırlı olsun, sisteminin siyah ya da beyaz olması tamamen size kalmış bir şey nasıl keyif alıyorsanız. Ben tercihimi siyahtan yana kullanırım.

Sıvı soğutma konusunda ise : MSI MAG CoreLiquid I360 ARGB 360 mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu
yapılan testlerde gayet güzel sonuçları var, istersen sen de bir araştır, aklına yatarsa alırsın fiyatı şuan 7k civarında.

Hocam fikir için kendi sistemimi paylaşıyorum
Hocam ayıp olmazsa bir şey diyeceğim herşeyiniz çok güzel ama ekran kartı siyah olunca görüntü çok çirkin gözüküyor

Hocam ayıp olmazsa bir şey diyeceğim herşeyiniz çok güzel ama ekran kartı siyah olunca görüntü çok çirkin gözüküyor
Evet çünkü sistem siyahtı satıp satıp beyaza döndüm ekran kartım 5070 ti işimi fazlasıyla görüyor sonra satıp beyaz alacağım yada dış kasayı özel bir yer bulup boyatacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,557
Üyeler
187,700
Son üye
wexxx
Geri