Beyaz sistem ve bitmez anakart sorunu

Corsair Vengeance alabilirsin:

Sıvı soğutma da alacaksan bunu tavsiye ederim:

Yahu yukarıda biri fotoğraf atmış ben senin kasa zannediyorum :D
Atsana bir fotoğraf görelim yorum yapalım ona göre :D
Benim kasa şuan böyle 😂
Beyaz akvaryum kasaya geçeceğim işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corsair Vengeance alabilirsin:

Sıvı soğutma da alacaksan bunu tavsiye ederim:

Yahu yukarıda biri fotoğraf atmış ben senin kasa zannediyorum :D
Atsana bir fotoğraf görelim yorum yapalım ona göre :D
Bide ram 7200mhz ram alsam sıkıntı çıkarır mı şuan üstündekiler de 7200mhz

Ekler

• IMG_2219.webp
    IMG_2219.webp
    338.9 KB · Hit: 20
Benim kasa şuan böyle 😂
Beyaz akvaryum kasaya geçeceğim işte

Bide ram 7200mhz ram alsam sıkıntı çıkarır mı şuan üstündekiler de 7200mhz
E bu siyah :D

Ram 7200 olursa sıkıntı çıkarmaz ama Corsair Vengeance ın 7200MHz beyaz rami yok sanırım bulamadım.

E bu siyah :D

Ram 7200 olursa sıkıntı çıkarmaz ama Corsair Vengeance ın 7200MHz beyaz rami yok sanırım bulamadım.
Evet işte ben beyaz sisteme geçeceğim sistemi yükseltirken kasa sıvı soğutma gibi parçaları beyaz alacağım

Evet işte ben beyaz sisteme geçeceğim sistemi yükseltirken kasa sıvı soğutma gibi parçaları beyaz alacağım
Anladım hocam, tavsiyem beyaz yapacağım diye aynı ürünlerin beyazına fazla para ödeme. Detaylı araştır ona göre al parçalarını. Beyaz kasa olarak Zoko nun akvaryum tarzda değişik güzel duran kasaları var onlara bakmanı tavsiye ederim.
Beyaz siyah karışımı bir şey yaparak güzel bir görünüm yakalayabilirsin. Full beyaz yapmaya çalışırsan ister istemez kablolar bir şeyler siyah olacak beyaz olsun diye fazla fazla para harcama.

Beyaz alırsam bu iki model arasından biri olacak

Asus rog

Gigabyte
Elindeki anakarta 2. elden ilan ver, güzel okutabilirsen 12-13k ya çok yakışıklı gigabyte aoruslar var x870e ye gerek yok bence şuan, am6 da yükseltirsin anakartı. Bi de XPG vs ram alsan beyaz cillop gibi olur. Ama anakarta alıcı bulamazsan elindekini kullan siyah beyaz devam edersin am6 ya kadar.

İlan vermek beleş nasıl olsa ver dursun orda belki alıcı çıkar, çıkmazsa mpg ile devam yola

Anladım hocam, tavsiyem beyaz yapacağım diye aynı ürünlerin beyazına fazla para ödeme. Detaylı araştır ona göre al parçalarını. Beyaz kasa olarak Zoko nun akvaryum tarzda değişik güzel duran kasaları var onlara bakmanı tavsiye ederim.
Beyaz siyah karışımı bir şey yaparak güzel bir görünüm yakalayabilirsin. Full beyaz yapmaya çalışırsan ister istemez kablolar bir şeyler siyah olacak beyaz olsun diye fazla fazla para harcama.
Kasa bu olacak

Ekler

• IMG_6954.webp
    IMG_6954.webp
    87.1 KB · Hit: 10
Elindeki anakarta 2. elden ilan ver, güzel okutabilirsen 12-13k ya çok yakışıklı gigabyte aoruslar var x870e ye gerek yok bence şuan, am6 da yükseltirsin anakartı. Bi de XPG vs ram alsan beyaz cillop gibi olur. Ama anakarta alıcı bulamazsan elindekini kullan siyah beyaz devam edersin am6 ya kadar.

İlan vermek beleş nasıl olsa ver dursun orda belki alıcı çıkar, çıkmazsa mpg ile devam yola
Bazı insanlar gigabyte anakartlara karşı baya ön yargılı çok ısınan diyen var biosu çöker sorun yaşarsın diyen var

Bazı insanlar gigabyte anakartlara karşı baya ön yargılı çok ısınan diyen var biosu çöker sorun yaşarsın diyen var
Valla kendim aorus elite ile sistem kurdum çok memnunum, ısınma mevzusuna gelirsek aoruslar en serin çalışan anakartlardan, gerek b650 gerek b850 serisi olsun, bi kaç benchmark bak görürsün. VRM soğutmada çok başarılı ve beyaz anakartları çok güzel yapıyor gigabyte

anakartınız oldukça yakışıklı. siz estetik olarak yakıştırabiliyorsanız gerisi mühim değil. siyah-beyaz karışık da yapabilirsiniz

benim kasa am4 bütçe dostu bileşenlerden oluşuyor. mATX yerine tam boy atx anakart güzel dururdu ama am4 için para harcamaya elim gitmedi.

Alıntıyı görüntüle
hocam kasa marka nedir çok hoş duruyor :)

Valla kendim aorus elite ile sistem kurdum çok memnunum, ısınma mevzusuna gelirsek aoruslar en serin çalışan anakartlardan, gerek b650 gerek b850 serisi olsun, bi kaç benchmark bak görürsün. VRM soğutmada çok başarılı ve beyaz anakartları çok güzel yapıyor gigabyte
Peki şu yukarda linkini verdiğim gigabyte anakart nasıl

Kasa güzelmiş hocam. Ama ne bileyim fiyatı da güzel :D Güç kaynaksız boş kasa 6K küsür maaşallah
Akvaryum lar uçuk biraz bide hocam 7800x3d ile 9800x3d arasında çok fark varmı

Yanlış Bilgilendirme
Peki şu yukarda linkini verdiğim gigabyte anakart nasıl

Akvaryum lar uçuk biraz bide hocam 7800x3d ile 9800x3d arasında çok fark varmı
Çok iyi ama am5 in sonlarına geldik bence gereksiz harcama olur şuan için.

Geri