🔥İndirim VENTION OTG Kablosu USB C - USB Adaptörü 2 adet 32 tl Sheinden

Alpha45

80+
Reaksiyon skoru
148
Ürünü bu fiyattan almak için Sheinden yeni hesap açıp e-postayı doğrulayıp tercihleri tamamlayarak 120 puan almanız gerekmektedir ödeme aşamasında kargo garantisini kaldırıp %70 kuponu uygulayın, Başlıktaki fiyata gelecektir. Türkiye de en en ucuz kablolu otg çevirici 100 tl bir tanesi, fiyatına göre bu ürün oldukça uygun bir fiyatta. İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.

Ürünü bu fiyattan almak için Sheinden yeni hesap açıp e-postayı doğrulayıp tercihleri tamamlayarak 120 puan almanız gerekmektedir ödeme aşamasında kargo garantisini kaldırıp %70 kuponu uygulayın, Başlıktaki fiyata gelecektir. Türkiye de en en ucuz kablolu otg çevirici 100 tl bir tanesi, fiyatına göre bu ürün oldukça uygun bir fiyatta. İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
Nasıl o fiyata geliyor hala anlayamadım. Ben mi beceremedim acaba?

%70 indirim kodu gözükmüyor
Alt limit var hocam 2 adet eklemeniz yada Toplam sepetin 200 tlyi geçmesi için başka bir ürün daha eklemeniz lazım. Her üründe kuponda çalışmıyor maalesef.

Ekler

• indirim.webp
    indirim.webp
    92.9 KB · Hit: 76
HDMI çoklayıcı var mı hiç gören oldu mu kaliteli ugreen felan?

HDMI çoklayıcı var mı hiç gören oldu mu kaliteli ugreen felan?
Kupon çalışmıyor bu üründe ama yeni hesap açıp e-postayı doğrulayıp tercihleri tamamlayarak 120 puan alıp, 1 ay boyunca her gün giriş yapıp puan toplarsan 110 TL'ye geliyor bu ürün ( kupon çalışan hdmı çoklayıcı yok bence )

Kupon çalışmıyor bu üründe ama yeni hesap açıp e-postayı doğrulayıp tercihleri tamamlayarak 120 puan alıp, 1 ay boyunca her gün giriş yapıp puan toplarsan 110 TL'ye geliyor bu ürün ( kupon çalışan hdmı çoklayıcı yok bence )
Teşekkürler bakayım ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,494
Üyeler
186,341
Son üye
lerias3
Geri