Öneri 120.000 TL aşmayacak A1 uygun sıfır motosiklet önerir misiniz?.

.Ardaa

80+ Silver
Reaksiyon skoru
591
Sorum başlıktaki gibidir tip olarak naked, tourning ve racing tiplerinden istiyorum benim için önemli olan kısım beygirin 10 üzeri olması ve titreme sorunu olmaması. Benim gönlümde srk125s var ama biraz bütçenin üzerinde kalıyor.

Son düzenleme:
Mersin'de yaşıyorum daha yağmur bugün yağmaya başladı evet tehlikeli ama stajer olduğum için şart Max 120ye çıkabilirim bütçede
yolun fazla uzun değilse git 30-40k ya scooter al yeter sana ama cidden kışın motora binilmiyor. olay yağmur veya kar yağması değil sen o soğukta o motorla gidince her tarafın buz kesiyor.

Binilir binilmez bilemem de almanın tam zamanı. Aralık ve ocakta 2. Ellerin fiyatları düşer sıfırlara bol bol taksit kampanyası yaparlar. Yaza doğru alıp kazık yemektense en geç şubatta almanı tavsiye ederim.

Tavsiyem mümkünse Çin menşeili motorlara bulaşmamak olur. Raider 125 önerebilirim veyahüt bütçe biraz daha çıkarsa Pulsar N125 önerebilirim. Tabi bunun sigoratsı, noter parası vs. olacak. Bütçe sıkıntıysa bir çok bayi peşin fiyatına taksit yapıyor veyahüt fiyat listesinden daha ucuza motor satabiliyor bunu ilanlarda vs. göremezsin bayiyi arayıp sorman lazım.

Binilir binilmez bilemem de almanın tam zamanı. Aralık ve ocakta 2. Ellerin fiyatları düşer sıfırlara bol bol taksit kampanyası yaparlar. Yaza doğru alıp kazık yemektense en geç şubatta almanı tavsiye ederim.
Voge 125r nasıldır hocam bugün bayide gördüm test etmek istedim sağolsun izin verdiler yani 125 liklerin en kaliplisi boyum 1.80 ona rağmen altimda büyük kaldı ve grenaj kalitesi vesayre olsun aşırı üst seviyedi fiyatiysa 115k dediler. Ve ABS ile geliyor motor.

Voge 125r nasıldır hocam bugün bayide gördüm test etmek istedim sağolsun izin verdiler yani 125 liklerin en kaliplisi boyum 1.80 ona rağmen altimda büyük kaldı ve grenaj kalitesi vesayre olsun aşırı üst seviyedi fiyatiysa 115k dediler. Ve ABS ile geliyor motor.
Voge r125 almanı önermek icin girdim foruma zaten yazmışsınız. 8000 kilometredir kullanıyorum güç olarak ne tvs ne başka bi 125 (japonlar hariç) yetişemiyor. Yani yokuşlarda vs diğer 125likler gibi değil gücü çok yerinde ayrıca abs olması hayat kurtarıyor. Grenaj kalitesi vs. istediğin kadar video atarım 1 yılı geçti ben alalı ve hiçbir yerinde zırıltı veya oynama gıcırtı yok bu bütçeye bence 125lik kategorisinde alınabilecek en mantıklı motor. Özellikle siyah yazılı siyah grenaj versiyonu çıkmış kesinlikle öneririm. Sadece yakıt olarak bir tık fazla o aklında olsun 3 litre civarında yakıyor şehir dışında 3.2 3.3 civarı geziyor uzun yolda. Ben şahsen bu hayata tekrar gelsem ve tekrar 125lik motor alacak olsam voge r125 alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,925
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri